"ПОДІЛИВСЯ ПРЕКРАСНОЮ НОВИНОЮ (на свою голову)" - Микола Ільїнов

"ПОДІЛИВСЯ ПРЕКРАСНОЮ НОВИНОЮ (на свою голову)" - Микола Ільїнов

Давненько не був на ринку, а сьогодні пощастило бути. Що я можу сказати? Складно стало жити, особливо нам, прихільникам зеленського, я би сказав, що вже, навіть,  небезпечно.

Буваю я завжди в одному кіоску. І ось, сьогодні, стоячи в черзі за сиром, я вирішив поділитися прекрасною новиною, сказавши: "Пенсіонерам, взагалі прекрасно жити в Україні, ось смартфони будуть видавати безкоштовно, гарні, не такі, як у звичайних людей і інтернет буде зі знижкою. А що треба ще пенсіонерам? Ось чекаю з нетерпінням, коли мине 13 років 3 місяці та 28 днів і я вийду на пенсію!"

Дивлюся, а народ на мене почав якось відозріло дивитися, хтось про себе навіть пробормотав: "Ага, дадуть, потім догонять та ще раз дадуть".

Тут підключився до розмови мужичок, що стояв біля мене: "Смартфони будуть роздавати після мільярда дерев, чи після будівництва космодрому?"

"Мабудь , ви не дуже вірите в преЗедента, - продовжив я, - а я зеленському вірю, обіцяв закінчити епоху біності, ось, бачите, пармезан купуємо".

Дивлюся з черги виходить жіночка, видно що пенсійного віку, і так, якось, підозріло обходить мене. В мене, навіть, з'явилося відчуття, що вона може вдарити сумкою сзаді.   Але ні, Слава Богу!

"Може для когось і закінчилася", - сказала вона і пішла геть.

Коли підійшла моя черга,  дивлюся, продавець якось дивно мені посміхається.

- Все у Вас нормально? - запитав я

- Чудний Ви, якийсь, зараз рідко можна зустріти людину, яка б сказала, щось гарне про зеленського - відповіла вона, продовжуючи, посміхатися.

- Чудний кажете? Щось не дуже зайшов народу український Рейган.

P.S. Через півроку ще піду на ринок, подивлюся на покращення. Доречі, помітив дуже цікаву річ, малий бізнес все частіше і частіше став відмовляти в оплаті карткою, або говорять, що термінал не працює, або пропонують перерахувати гроші на власну картку.  

Додіджиталізіровалісь, мать вашу....