"Події у Херсоні - пряма проекція того, що відбудеться в Україні відразу після війни" - Тамара Горіха Зерня

"Події у Херсоні - пряма проекція того, що відбудеться в Україні відразу після війни" - Тамара Горіха Зерня

У Херсоні активістам Справи громад наказали винести обладнання пекарні зі школи і заборонили доступ до приміщення.

Також поліція припиняє роботу волонтерського намету з пунктом обігріву. Він працював близько місяця, а сьогодні виявилося, що його існування порушує техніку безпеки.

Події у Херсоні - пряма проекція того, що відбудеться в Україні відразу після війни. Як тільки будуть відбиті основні атаки, влада розгорне повномасштабну війну проти політичної опозиції.

Знову дістануть справи проти Порошенка, проти генерала Марчекнка, інших військових. Знову потягнуть до суду Сашка Погребиського за "напад" на Волошина. Не говорячи про нових "фігурантів" з-поміж волонтерів, військових і просто активних членів суспільства.

Це буде зроблено демонстративно, не зважаючи на шкоду для "мирного населення". Як у Херсоні, де внаслідок цих розборок тисяча малозабезпечених лишилася без хліба, але кого це хвилює.

Так само не братимуть до уваги думку світової спільноти. Спільнота буде зайнята побудовою нових кордонів і засліплена харизмою богоносця у зеленій футболці. Доки розберуться що і до чого, тут уже все буде зачищене.