Подія, яка перевернула світогляд

Подія, яка перевернула світогляд

Сьогодні сталась подія, яка перевернула докорінно мій світогляд, який вже ніколи не буде таким як раніше.

Дякувати Володимиру, батьку нашому, зелені турбореформісти придумали "закон" про олігархів. Де визначили що олігархом є той хто бере участь в політичному житті, має значний бізнес і значний вплив на медіа.

Я завжди думав, що олігархом є той, хто володіє монопольним становищем на ринку, особливо у випадку якщо цього монопольного положення олігарх добився за рахунок державних монополій.

То ж я завжди думав, що завданням справедливої влади є розслідувати те яким чином державні монополії (видобувні підприємства, підприємства енергетики, інші підприємства які мали б бути в держави) опинились в руках Пінчука, Коломийського, Ахметова ітд.

Думав що під час "аудиту держави" ініційованим Володимиром Олександровичем Зеленським, який тривав весь 2019 рік, він і його орли зможуть розібратися в цьому питанні.

А ще я думав, що Володимир Олександрович мав би розуміти натяки США і змусити відповісти свого подєльніка-олігарха, який причетний до розкрадання банку і іншого грабунку в розмірі 200 мільярдів +.

Але ні.

Замість цього всього нам пропонують закон, за яким єдиним олігархом в Україні є Андрюша Садовий. Я завжди знав що Андрюша це ще той олігарх, але щоб єдиний... Хіба за це він боровся?

Ну бо ж Пінчук, Коломойський та інші не займаються політичною діяльністю. А фінансування гівнопартій не щітається. Тут вам будь-який функціонер Голосу розкаже.

На Порошенка цей закон теж не натягнеш. Бо бізнесу в нього нема. А траст Ротшильдів - це власність Ротшильдів. І то вже проблеми недоумків які пишуть закони і не знають означень, понять, суті.

То ж лишається Садовий.

Чого не зробить нікчемний клоун для того щоб замість посадки подєльніка-олігарха його відмазати і вдарити по Порошенку замість нього... але чому від цього має страждати Садовий?

Mason Lemberg