"ПОГОВОРІТЬ ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПОГОВОРІТЬ ПРО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Про намір нацкомісії перейменувати Запоріжжя, Бровари і Червоноград. Я не збираюся писати про те, що це ідиотизм крайньої проби. Я взагалі, знаєте, не вірю в цілковитий ідіотизм на аж таких щаблях. Я вірю в бюрократію, яка у всіх країнах тупа і безжальна. І ще я вірю в те, що у чинної влади серйозні проблеми з рейтингом.

У влади, розумієте, безробіття, війна, люди які втратили все і вимагають підтримки. У влади інструктори в навчальних центрах (на кшталт мене), які мають розриватися і вкалувати за п'ятьох за голий солдатський оклад - бо з фронту в інструктори ніхто не рветься. Знайдіть ідіота готового перейти зі 100 на 25. А є ще купа категорій військових у тилу, яким зрізанням доплати викрутили руки.

І в е це на тлі новин про пролюблені МО 8 мільярдов гривень і про мільярд тупо вкрадений.

Що робить влада? Те саме що робить криворізький гопник - годує лоха надією. Намагається пояснити електорату що треба трошки потерпіти - і буде перемога. Останні півроку влада розповідала, що от скоро піде контрнаступ і тоді втіляться всі казочки дідуся Буданова.

Наступ іде, але не так швидко і переможно, як хочеться владі. Стає очевидно, що правий був не Буданов, правий був Залужний, який зразу казав що війна буде довга і важка. Залужний казав правду, на відміну від казкарів.

І отут треба згадати, що наша влада раніше знімала серіали. У них мислення - серіальне. Їм не результату треба досягти, їм треба втрамати увагу глядача, аби не почав дивитися інший серіал.

Населення вже починає дивитися серіал "Чому контрнаступ не такий переможний як обіцяли Резніков і Буданов". Уже й Резніков заплакав, щоточікування від наступу були завищені (Ким? Чи не самою ж владою?)

І тут населенню - бац. Переменування Запоріжжя і Броварів. Без пояснення, з формулюванням "хай обгрунтують чому так".

І все. Населення обговорює не подорожчання комуналки, безробіття і проблеми армії. Населення обговорює перейменування.

Тому я його не обговорюю. І вам не раджу. Цей серіал - надто дебільний.