Повстання ВАГНЕРІВЦІВ: чим закінчаться події на Росії❓Військовий переворот ❗️ Суботній політклуб

Повстання ВАГНЕРІВЦІВ: чим закінчаться події на Росії❓Військовий переворот ❗️ Суботній політклуб

Пригожин заявив про удар армії Шойгу по вагнерівцях: що відбувається. Пригожин оголосив про похід на Москву: не виходьте на вулицю. Удар по Чонгару: чи вдалося відрізати окупантів від постачання на півдні. Окупанти кажуть про Storm Shadow, ЗСУ заперечують: що зруйнувало Чонгарський міст. Пригожин в бік Шойгу: Україна останні вісім років не бомбила Донбас. Війна потрібна була олігархам: ватажок ПВК Вагнер ошелешив новим інтерв'ю. Залужний: операція з деокупації продовжується за планом. Третій рейд: РДК планують знову навідався до РФ. В ефірі телеканалу Еспресо Олександр Коваленко - військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив.

Прем'єр Індії у США: на чий бік стане ще одна наддержава. Нова ера стосунків: Байден і Моді домовилися зміцнити оборону співпрацю США та Індію Індія зменшує залежність від зброї РФ та готова працювати для миру в Україні. Засидівся: опозиційні партій Індії думають як перемогти Моді на наступних виборах. Обмовка чи провокація: як заява Байдена вплине на відносини з Пекіном. Не надавати летальну зброю РФ: Сі дав Блінкену обіцянку чи дотримається. Шольц: Україні краще поки зосередитись на боєздатності, а не на членстві в НАТО. Ми втримали лінію: я і Меркель не дозволили Путіну захопити всю Україну у 2014 році - Обама CNN. Рiк з кандидатским статусом: що встигла зробити Україна на шляху до ЄС. Уряд: Україна до жовтня виконає решту кандидатських рекомендацій ЄС. В ефірі телеканалу Еспресо Валерій Чалий - дипломат, Надзвичайний і Повноважний посол України у США 2015-2019.

Допомагаючи Україні відвоювати Крим, ми стримуємо атаку на Тайвань - ексгенсек НАТО. Блінкен нагадав про політику США щодо Тайваню: не підтримуємо незалежність. Тайвань готується до спроб Китаю втрутися у вибори на острові - Reuters. Уер Кайс - генеральний секретар Тайванської парламентської комісії з прав людини.

Фінансовий контрнаступ: партнери нададуть $60 млрд на відбудову

Основними коштами на відбудову України бути арештовані активи РФ - Кубраков

Кличко vs Зеленського: столичний мер заявив про тиск на себе

Байден: Загроза застосування Путіним ядерної зброї реальна

Були раді окупантам: Обама заявив, що збройного вторгнення в Крим не було

Відмовився підписувати контракт з МО РФ: чому Пригожин кинув виклик Путіну

Пригожин намагається дискредитувати міноборони Росії - Британська розвідка

У МЗС РФ звинуватив Ізраїль у славленні нацизму, не вказуйте нам - отримали відповідь

Президент Чехії закликав стежити за росіянами в Європі: опозиціонери обурені