"ПОЖЕЖА І МРІЇ БЕЗУГЛОЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПОЖЕЖА І МРІЇ БЕЗУГЛОЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Підрив русскіми Каховської ГЕС перебив іншу історію - кричущу і варту уваги. Історію, яка після заяв "порохоботи мають зникнути" від депутата Безуглої виглядає просто лиховісно. Слідкуйте за руками.

Є такий розвідник Роман Червінський, якого кинули за грати за звинуваченням, в якому ніяк не сходяться кінці з кінцями. Дуже схоже на те, що репресії щодо Червінського викликані свідченням Червінського по справі вагнерівців. Команда Зеленського мріє стерти той скандал з пам'яті українців, тому заходилася зробити злочинцем головного свідка.

Просто для розуміння. На кону - влада. Це не мільярди доларів - це значно більше.

Є депутат Володимир Ар'єв, у минулому відомий журналіст-розслідувач. Володимир Ар'єв виступив на захист Червінського.

Коли Володимир Ар'єв встав на захист Червінського, миттю згадали справу піврічної давнини про ДТП за участі доньки Володимира Ар'єва. Ярину Ар'єву почали мордувати допитами, а інформаційне ЗЕстапо заходилося силами пригодованої ЗЕботви ліпити з Ярини Ар'євої "обдовбану мажорку". Але.

Сталася спотичка. Ярина Ар'єва особа відома серед молодих активістів, фронтовиків та волонтерів. Її знає дуже багато людей. Образ "обдовбаної мажорки" до Ярини Ар'євої не липнув взагалі ніяк. На підтримку Аліни Ар'євої виступили тисячі людей, в т ч відомих і авторитетних. Інформаційна спецоперація ЗЕстапо явно зазнала краху.

І тут стається дві події. Депутат "Слуги народу" Мар'яна Безугла робить сенсаційну заяву "порохоботи мусять зникнути". Простіше - вона висловлює публічно бажання фізичної розправи над своїми політичними опонентами.

Друга подія, практично водночас з першою - згорів гараж з машиною тещі депутата Володимира Ар'єва. Теща депутата Ар'єва - відома письмениця Зірка Мензатюк, твори якої вивчають наші діти У ШКОЛАХ! Але я переконаний, ЗЕботва навіть імені її не знає. Для людей чий рівень "Квартал 95", що Сара Бернар, що сенбернар - одне єдине.

Слідство стверджує, що машина Зірки Мензатюк згоріла через смозаймання сміття за гаражами. Донька Зірки Мензатюк (і дружина Володимира Ар'єва) відома журналістка Наталка Фіцич стверджує що мав місце навмисний підпал.

А що думаєте ви після всіх перелічених фактів? Кому ви повірите - слідству (після Ярини Ар'євої) чи родичам Зірки Мензатюк?

Я думаю, що я довго чув від русскіх що українці мають зникнути. І одного дня вони прийшли нас убивати. Тепер депутат Безугла з правлячої партії каже, що зникнути мусять порохоботи. І чомусь я вірю що вона справді цього прагне, разом зі своєю партією. А ви?