"Придушити малороса в собі..." - Віталій Гайдукевич

"Придушити малороса в собі..." - Віталій Гайдукевич

Сьогодні Слуги Народу в Раді відмовилися скасувати "святкове 9 травня". Ще раз - партія Зеленського вирішила і надалі користуватися РОСІЙСЬКО-РАДЯНСЬКИМ наративом про "день перемоги". Більше того, замість принципових рішень, владні фракції ухвалили імпотентну заяву про недопущення монополізації Росією 9 травня.

Десь умільонно рида керівник пропаганд відділу ФСБ.

Що мав би зробити Зеленський? Користуючись правом президента внести від себе як термінові і невідкладні зміни до двох законів. Ці зміни б раз і назавжди перенесли все, що стосується завершення Другої Світової в Європі на 8 травня, як це в усіх цивілізованих країнах. Зеленський цього не зробив.

І не треба в коментарях писати про єдність і не_на_часі. Україна веде війну за те, щоб бути собою і не бути Малоросією чи трішечкиУРСР_це_ж_наша_історія. І голосування за совкові маркери, це зрада тих, хто на фронті. Що важливо - слуги сьогодні в захист 9 травня були єдині із... ОПЗЖ.

Законопроект 7297 заблоковано, хоча він пройшов комітет. Чому? Тому що парламентська більшість не придушила в собі малороса...