"Про Дарину, яка влаштувала одиночний пікет і Лободу, яка питала в неї про гроші" - Тетяна Доцяк

"Про Дарину, яка влаштувала одиночний пікет і Лободу, яка питала в неї про гроші" - Тетяна Доцяк

Спершу я хотіла написати, що ніякий Харків не ватний. І розказати, як один з чоловіків підійшов до Дарини, яка тримала плакат "Харків без Лободи" і стояв поруч з нею до кінця івенту, щоб її ніхто не образив. І що могло б бути більше таких однодумців, але хто знав про той концерт, коли воно анонсувалося за кілька годин в інсті співачки. А Дарина каже, що ті, хто міг її підтримати, давно на фронті...

І я подумала, що не треба нічого доводити, Харків вже сто раз все довів.

Хотіла написати, як мені довелося шукати новогодній огоньок на пєрвом, щоб перевірити чи дійсно там була Лобода, бо я за її творчою діяльністю не слідкувала. І на мене, таке враження, поглянули повсталі з пекла - оці всі, господі боже, кадішева, лєщєнко, малінін. Вони мало того, що й досі співають, але і досі співають одне й те ж! Там були ще наші колишні повалій і лорак. А про колишніх краще за все просто промовчати. Загалом обличчя в усіх такі, що здається над ними там проводять експерименти.

А потім хотіла поділитися тим, що Світлана Лобода сказала з приводу вчорашнього.

Але потім всі мої пориви знову скотилися до цитат і посилань на матеріали в коментарях. Щоб раптом не нав'язати свою окрему думку.

Щодо сюжету - вийшов сьогодні о 20-00 у Фактах. Посилання дам як тільки з'явиться в ютуб.

ДАРИНА ВДОВЕНКО

Коли навколо тебе стоять сотні людей, і всі проти тебе, і ти проти всіх, дуже тяжко бути при своїй думці. Було страшно, в мене ноги трусилися, руки трусилися.

Вона виступала на росії, також в олігархів російських виступала, і на каналах пропагандистських... "пусть говорят". І здається три нагороди російські – Ру тв, Муз тв , Золотий грамофон. Вона дуже довгий час варилася в російському шоубізнесі, і це було до 22 року, я не думаю, що треба так легко пробачати. А після повномасштабного вторгнення було те відео, про яке всі знають, де вона заплакана не казала хто на кого напав і що ми нічего не можем сдєлать, ми маленькіє люди – це жах. Вона запитала в мене про гроші, ствердила про завербованість, обняла й за голову, за волосся, спину – неприємно стало. Я дякую всім, хто мене підтримав, і особливо, тому хлопцю, що стояв поруч, величезне дякую! (показує серденько).

СВІТЛАНА ЛОБОДА

Це не була проплачена акція. В той час, в той момент я була дуже схвильована і на емоціях. Сьогодні я хочу вибачитися перед Дариною і перед батьками, якщо я їх образила - я не хотіла ображати нікого. Я намагалася якось розрядити обстановку і, мабуть, невдало пожартувала, я вибачаюсь за це. Я розумію, що до мене дуже багато питань з приводу мого минулого, я поважаю думку кожної людини, кожного громадянина моєї країни, я стараюся не включатися в скандали, щоб це не мало великого вибуху, але сьогодні я вважаю дуже важливо, щоб ви почули мене, що я не хотіла нікого образити. Сьогодні я стараюся бути корисною, бути в країні, яку я дуже люблю. Я хочу допомагати українцям вистояти в цій війні, тому що моє коріння тут, я дуже люблю свою країну і я хочу бути з нею до кінця.