"Про ракету що впала в Польщі і реакцію на це" - Mason Lemberg

"Про ракету що впала в Польщі і реакцію на це" - Mason Lemberg

Я розумію, що всім нам би хотілось, щоб у війну на нашому боці вступило НАТО і ми разом за короткий час довели би розгром гусей до логічного завершення.

Нам то би хотілось, а їм то яка вигода? Західний світ, включно з "привоєнною" Польщею продовжує жити мирним і щасливим життям, чорними пятницями підготовкою до Різдва.

І вони би мали це все поміняти на війну з обстрілами вже їхніх міст, з трупами в їхніх містах, зі знищеною їх інфраструктурою через прикордонний інцидент невідомого походження з 2 жертвами?

Тому тут мова далеко не про те що засцяли, а про здоровий прагматизм. Це ніяк не заперечує той факт що вони сикуни і діють неадекватно загрозам, але в цій ситуації розраховувати на священну війну, як мінімум, інфантильно.

Ні, така поведінка заходу не є адекватною. Бо черговим відповзанням назад вони гарантують собі чергові провокації в майбутньому, і навіть обстріли своєї території. Хоча могли б спокійно гарантувати безпеку. Але це їхня справа.

Тепер про "нашу справу". А наша справа в тому, що незалежно від походження ракети, керівництво України, будь воно адекватне, мало б розуміти, що захід захоче згорнути цю історію і відповідним чином поводитись, контролюючи щоб ми не були винуватими, але і щоб в них було поле для маневру.

Але навіть після того, як всі західні країни як всі західні країни почали дружно говорити, що винувата росія, незалежно від походження ракети, а сама подія - це нещасний випадок, на арену вийшов наш кугут з розповідями про якесь бть розслідування, допуски до нього і тд., бо він війну пройшов.

І мова тут зараз не про "підривання довіри союзників" (хоча це теж має місце) а про "красу" тої "політики" яку проводить наш кугут, який не здатен прогнозувати на півкроку вперед, не здатен мислити неінфантильно, раціонально і не може в командну гру.

В той час, коли дурні розказують як він керує світом і всім диктує. Отак і "керує".