"Про відомих виробників дронів" - Антон Швец

"Про відомих виробників дронів" - Антон Швец

Марно Артем Ситник розвертав свого часу літак з фігурантами справи Привату. Тепер головою САП є пан Клименко і літаки вже не розвертають. Нема потреби.

Є такий відомий розробник безпілотників та співзасновник Монобанку Володимир Яценко. Той самий який обіцяв 20 000 000 гривень тому, чий дрон долетить до червоної площі у моськві. Одночасно Яценко фігурант справи по виводу грошей з Привату на контору Інгосстрах. На виведені гроші Монобанк і створили.

Цитата з листувань викладених НАБУ:

Бухгалтер: Владимир Анатольевич, а вас не обделили акциями?

Яценко: Нет, мои на Клименко и Кривенко .

Бухгалтер: У других больше, переживаю

Яценко: На людях Гороховского акции Дубилета, Ковалева и кусочек Шмальченко. Дубилет А. 18%, Яценко, Гороховский, Рогальский, Дубилет Д. – по 14%, Шмальченко – 8%, Ковалев – 4%. Это наши доли в 66,7% акций “Ингосстраха”. То есть мы 66,7 % берем за 100 % и делим согласно наших доль.

______

Бухгалтер: Еще вопрос по Гороховскому. Мне его Оксана сказала, что он хочет финпомощь на 2 месяца, но Ингосстраху нельзя иметь займы в балансе на конец года. Я могу настаивать на том, чтобы он погасил займ в тот же день, когда получит дивиденды?

Яценко: Да, до конца года.

Бухгалтер: Владимир Анатольевич, вы мне обещали, что до конца года “Агроцентр” закроет хотя бы долг в 10 млн перед “Ингосстрахом”. Если у меня в балансе снова засветится финпомощь — это будет уже третье предписание по финпомощи, что светит компании уже более серьезно санкция, вплоть до приостановления лицензии. Я просто переживаю. СК – ЭТО ВАША ДОЙНАЯ КОРОВА, ЕЕ НАДО БЕРЕЧЬ, А НЕ ПОСТОЯННО ПОДСТАВЛЯТЬ.

______

У лютому 21 року Яценко намагався чухнути з України на літаку Коломойського, бо дізнався, що йому готують підозру. Літак розвернули у повітрі, посадили у Борисполі, а Яценка затримали.

Зараз статус у Яценка підозрюваний з запобіжним заходом «застава». І всьо. У березні 22 року всі його додаткові зобов’язання закінчилися. А так як прокурори САП вважали, що він не переховувався, то і додаткових обмежень САП не ініціювала. Бо він же відомий розробник безпілотників, куди він подінеться.

Тому Яценко на приватному джеті полетів у Відень де його поряд з віп-терміналом спалив Ткач. На фото він зліва.

З Відню до України Яценко не повернувся і вже 14 місяців перебуває за кордоном.

Виїхав він з України, як людина з 2ю групою інвалідності. НА відео бадьорий такий дядя 53 рочків.

САП все це не дуже цікавить. А чо. Треба ж Коболєва з Півоварським запроторити за грати, важливіші справи є, ніж якісь 5,5 мільярдів баксів, які Коломойський, Боголюбов, Дубілет, Гороховський та Яценко вкрали з Привату.

Тому вітання всім з Відня, пацани.

Скоро ще Дубінський чухне в Барселону.