"Проблема зовсім не в тому, що він обіцяв продати літак і не продав..." - Mason Lemberg

"Проблема зовсім не в тому, що він обіцяв продати літак і не продав..." - Mason Lemberg

Він багато чого обіцяв. І зарплати по 4000 доларів вчителям, і війну завершити, і заробітчан повернути, і газ по два рубля, і дітей-сиріт оселити в будинок, в якому зараз живе і на велосипеді їздити на роботу ітд.

Проблема в іншому.

Проблема в тому що зараз війна.

Проблема в тому, що прості люди, які живуть від зарплати до зарплати, багато з яких втратили житло і майно перекидають останні гроші для допомоги армії.

А мільярдер і його гнійне оточення - ні. Жодної копійки за цей період.

І це не тому що ми може чогось не знаємо, може він помагає "по-тихому". Ні. Не помагає "по-тихому", бо "по-тихому" вони просто не вміють і ліплять наклейки "за сприянням Олени Зеленської" навіть на пакунки з допомогою іноземних благодійних фондів. А тут раптом "по-тихому", ага, два рази.

Не кажучи вже про те, що немає жодних проявів цієї допомоги "в натурі", тобто, немає ні підрозділів куди вони щось завозять, ні людей які щось отримували, ні навіть волонтерів від цього зеленого гною нема, які б оперували співставними можливостям об'ємами.

Просто сидять і ніхрена не роблять, жмучись виділити тим, хто вберігає їхні морди і їхнє наскладоване за останні роки майно.

В той же час проплачена дічь носиться фейсбуками і обливає червоною фарбою КМДА Кличка, виригуючи пафосні гасла "всі гроші на дрони", щось там про кров, друзів на фронті, ніякої бруківки ітд.

... і мільярдер за бюджетні гроші встановлює нові ігрові установки на пасажирський літак.

І нема тих, хто розказує про "всі гроші на дрони для побратимів". Нема тих, хто обливає двері червоною фарбою розказуючи про кров. Нікого нема. Всі мовчать.

Розумієте який це піздєц? Розумієте куди ми прямуємо з такими суспільними лідерами, з такими підходами... і з таким ставленням до армії?