Прогноз погоди в Україні на 1 червня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 1 червня 2021 року

В Україні 1 червня, попри початок календарного літа, буде досить прохолодно. Температура по всій країні коливатиметься у межах +14...+23 градусів.

На Заході буде прохолодно, але ясно. Невеликі дощі чергуватимуться із проясненнями. У більшості областей стовпчики термометра показуватимуть від +14 до +17 градусів.

Погода у східних регіонах не погіршиться. Втім, на зміну ясному небу прийдуть дощі. На Донеччині та Луганщині – до +23 градусів, а от на Харківщині – максимум +15.

Схожа ситуація спостерігатиметься й на Півночі. У Чернігівській та Сумській областях – без опадів. Температура повітря прогріється до +15…+17 градусів.

Південь накриють затяжні дощі, особливу – Миколаївщину та Херсонщину. Найтепліше буде в окупованому Криму, там вдень прогнозують до +19 градусів.

У центральних областях – також прогнозують опади. Там весь день триматиметься хмарна погода, а температура коливатиметься у межах +14...+17 градусів.

Денна температура у Києві 1 червня сягатиме +14...+16 градусів. Опадів у столиці не прогнозують. Втім, від ранку небо над містом вкриється хмарами.