Прогноз погоди в Україні на 20 листопада 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 20 листопада 2021 року

Погода в Україні, 20 листопада, буде досить теплою . У західних та північних регіонах опадів не прогнозують. Натомість в інших областях дощитиме, а вночі навіть випаде мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься від +6 на Закарпатті до +13 на Одещині.

Найтепліше 20 листопада буде на Півдні. В Одеській області температура повітря підніметься аж до +11...+13 градусів. Протягом дня дощитиме.

Натомість на Заході у суботу – без опадів. Температура повітря коливатиметься у межах +9...+11 градусів. Лише на Закарпатті відчутно похолодає, там вдень прогнозують +6...+8.

У північних областях буде хмарно, але опадів там не прогнозують. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +8...+10 градусів. При цьому, вночі на Сумщині можуть вдарити морози, випаде мокрий сніг.

На Сході протягом дня дощитиме. Вдень температура повітря коливатиметься у межах +8...+10 градусів, а вночі опуститься до нуля – там також прогнозують мокрий сніг.

У ніч на 20 листопада у Києві дощитиме, але снігу не буде. Вдень – без істотних опадів. Температура повітря у столиці підніметься до +9...+11 градусів.