Прогноз погоди в Україні на 31 травня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 31 травня 2021 року

Погода в Україні 31 травня буде дещо прохолоднішою, ніж весь попередній тиждень. Дощі та низькі температури слід чекати мешканцям західних та частково південних регіонів.

Натомість на Півночі, Сході та у Центрі нашої країни буде доволі тепло та сонячно. Максимальна температура становитиме +22...+24 градуси.

Протягом усього дня на Західній Україні триматиметься хмарна погода. Дрібний дощ почнеться вночі й може посилитися вдень. Стовпчики термометрів максимально покажуть +15...+17 градусів, хоча подекуди температура опуститься до +13...+15 градусів. На Східній Україні також будуть хмари, але вони не принесуть опадів. Рятувальники попередили про надзвичайну пожежну небезпеку. Температура повітря становитиме +22...+24 градусів.

Хмарна погода у північних областях протримається увесь день. Однак серйозних опадів синоптики не прогнозують. Повітря там прогріється до +15...+17 градусів. Небо на Півдні України також буде затягнуто хмарами. Вдень можливий невеликий дощ, який ближче до вечора стихне. Температура повітря становитиме +22...+24 градуси.

З ранку до самого вечора у Києві небо буде вкрите хмарами. Стовпчики термометрів там покажуть +21...+23 градуси.