Прогноз погоди в Україні на 4 червня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 4 червня 2021 року

У п'ятницю, 4 червня, мешканці більшості регіонів України врешті відчують, що прийшло потепління. Температура повітря коливатиметься від +15 на Сході до +22 на Заході.

На Заході буде хмарно, але без опадів. Найтепліше – у Закарпатській, Волинській, Рівненській та Львівській областях. Там стовпчики термометрів показуватимуть від +20 до +22 градусів.

Температура на Півдні коливатиметься від +17...+19 на Херсонщині та в окупованому Криму (там же прогнозують дощі) до +18...+21 в Одеській та Миколаївській областях.

На Сході небо буде вкрите хмарами, протягом дня там не припинятимуться дощі. Вдень повітря зможе прогрітися щонайбільше до +17 градусів.

Водночас у центральних областях слід очікувати різної погоди. У Запорізькій та Дніпропетровській областях також дощитиме, а от в інших регіонах – буде хмарно з проясненнями.

Північ України також "підтримає" тенденцію до потепління, вдень на Чернігівщині прогнозують до +21. На Сумщині – трішки холодніше. Опадів не буде.

Весь день 4 червня у Києві буде хмарно. Втім, парасольки можна залишити вдома – дощів не прогнозують. Температура у столиці коливатиметься від +19 до +21.