Прогноз погоди в Україні на 9 липня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 9 липня 2021 року

Україну не покидає палюча спека. Протягом 9 липня температура у більшості регіонів країни підніматиметься аж до +29+33 градусів.

Найтепліше буде на Закарпатті, Київщині, Харківщині, Луганщині та у Запорізькій області. При цьому, опадів синоптики не прогнозують.

У західних регіонах України температура коливатиметься у межах +29... +33 градусів. Лише на Буковині вдень спека спаде до +28. Буде мінлива хмарність. У Центрі та на Півночі – ситуація схожа, там прогнозують до +30...+32. Лише у Запорізькій області 9 липня може бути трохи спекотніше – до +33.

Водночас на Півдні протримається така ж погода, як і напередодні. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях – від +29 до +31 градусів, а в окупованому Криму – +28...+30. До +33 градусів прогріється повітря й у східних областях, а саме – на Харківщині та Луганщині. Натомість у Донецьку стовпчики термометрів показуватимуть +29...+31.

Мешканцям Києва у п'ятницю, 9 липня, також слід очікувати палючого сонця без опадів – позначки термометрів досягатимуть +33 градусів.