"ПУЙЛО ДИСКРЕДИТУЄ ПОРОШЕНКА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПУЙЛО ДИСКРЕДИТУЄ ПОРОШЕНКА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Позаяк ЗЕкоманда з дискредитацією Петра Порошенка не справляється бо рейтинг Порошенка стрімко зростає, до цього надважливого для Кремля питання Пуйло підключилося особисто. На зустрічі з Макроном Пуйло заявило, що воно готове надати Петру Порошенко політичкий притулок в Росії, після чого поремствувало, що дядько Петро з цієї пропозиції Пуйла багато іронізував. А потім Пуйло заходилося плакатися про дикримінацію в Україні "рускаязичних" через закон про мови (прийнятий за Порошенка), квоти на українську на ТБ і радіо (впроваджені за Порошенка) та зміцнення українського книговидавництва та кіно (здійсненого за Порошенка).

За Порошенка ще надали УБД повстанцям УПА, впровадили в ЗСУ гасло "Слава Україні", провели декомунізацію де серед іншого повалили пам'ятники колегам Пуйла по НКВД-КДБ-ФСБ. За Порошенка в столиці України з'явилися проспекти Романа Шухевича і Степана Бандери, а Нафтогаз опустив Газпром у Стокгольмському суді.

Це все на згадку Скабеєвим, Соловйовим та їхньому міньону Азарьонку - хай думають як зв'язати ці всі факти воєдино. Бо ми і так побачили, хто був автором фейку "Абнімаю, жму руку", з яким ще й досі носяться ненависники Порошенка. Їх навіть не примушує замислитися, що осіб які оприлюднили цей фейк Мінюст США назвав російськими агентами і наклав на них санкції. Тобто противники Порошенка працюють на Кремль - з чим ми їх всіх і вітаємо.

І так. У відповідь на "щиру пропозицію" Пуйла, порохоботи теж готові йому зробити щирий подарунок - подарувати українську землю. Всі два квадратні метри. Нашої замлі завжди вистачало всім зайдам - де їх ховати українці завжди знаходили.