Ранковий не арестович

Ранковий не арестович

Отже, кумір всіх жінок, що фанатіють від Стаса Михайлова, розродився поясненням щодо свого фейлу з приводу прогнозу дати контрнаступу.

Мовляв, "це не я помилився, це просто Залужний не те мав на увазі, я казав про контрнаступ, а він - про контрнаступальні дії, ха-ха-ха, ну ви і лохи неграмотні".

Ну що сказати...

Я розумію, що пан підпалківник запасу такий же військовий, як і аналітик, але ж можна іноді відкривати Бойовий Статут і не дурити людей. Взагалі без коментарів, бо просто йобаний сором. Ось навіть пояснювати не хочу.

Секретар Хуйла Дімка Піськов сказав, що "мобилизации на Расее не бывать".

Не те щоб я йому вірив, звісно, але їхня армія зараз взагалі "пригорюнится, сядет на завалинку и заплачет", приспівуючи "В падмога нє прішла, падкрєплєньє ні пріслалі..."

Ситуація на фронті стабільно напружена, під Харковом наші війська просунули противника, але чи дало це якусь серйозну перевагу, поки зрозуміти важко.

Критична ситуація у Маріуполі, нажаль, без змін на нашу користь.

Росіянське ІПСО, з урахуванням своїх поразок, душе активувалося, почалася стара, але перевірена робота у стилі "Бідних хлопчиків зливають у казанах, нема сечі терпіти ці пекельні борошна".

Причому накати вже йдуть навіть і на військових різних рівнів.

Ще раз нагадую про інформаційну гігієну.

Пам'ятайте, що найбільш емоційні пости, з істеричною складовою - найбільш заслуговують на перевірку.

Ночной Сталкер