"Рашистів на дно - 25.11.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 25.11.2022" - Ростислав Павленко

Відправлення рашистів до дна отримує законодавче оформлення. Парламентарі Румунії, Ірландії, Нідерландів та Молдови визнали Голодомор геноцидом Українського народу.

Це не просто повага до роковин, що наближаються - це оцінка росії як держави-терориста і вбивці.

У парламенті Нідерландів також визнали рф спонсором тероризму – що не дивно після першого вироку у справі щодо MH-17, де вина росії доведена в суді.

Демократичні процедури працюють повільно – і українці точно заслуговують на швидші результати. Однак працюють ці процедури невідворотно – і за кожним загальним рішенням слідуватимуть конкретні кроки з унеможливлення подальшої агресії росії, а також допомога Україні, щоб забезпечити нашу перемогу.

1. Тепер офіційно: ЄС готує 9-й пакет санкції проти росії.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила, що у ЄС працюють над тим, щоб "вдарити по Росії там, де їй боляче".

За її словами, незабаром вдасться затвердити глобальне обмеження цін на російську нафту з G7 та іншими основними партнерами.

"Ми не заспокоїмося, поки Україна не переможе Путіна та його незаконну варварську війну", - підсумувала президент Єврокомісії.

2. Більшість країн ЄС погодилися зі стелею нафтових цін з рф у розмірі $65-70 за барель, крім Польщі. Варшава виступає за стелю у $30.

Судячи з розвитку подій, невдовзі саме версія Варшави стане основною.

3. Видобуток газу в росії за 10 місяців знизився на 13%.

4. Обсяг промвиробництва на росії знизився у жовтні. Зниження обсягу випуску продукції склало від 5 до 45% у різних галузях.

5. За даними Forbes, росія вже витратила на війну чверть річного бюджету.

Найбільшими статтями витрат стали забезпечення армії — $28,7 млрд, втрачена техніка — $20,8 млрд і зарплата військовим — $15,6 млрд.

Найбільше витрат у забезпеченні армії сталося через використання ракет — $14,1 млрд. По Україні ворог випустив понад 4000 ракет, середня вартість однієї складає $3 млн.

Окрім цього, на забезпечення артилерії пішло $6,6 млрд.

Ці витрати значно перевищують заплановані, і змушують рашистське керівництво спустошувати накопичувальні фонди, забирати доходи нафтогазової галузі та скорочувати інші видатки.

А санкції заважають відновлювати ці ресурси – і тиск посилюється.

І далі ж буде...