"Рашистів на дно - 28.11.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 28.11.2022" - Ростислав Павленко

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив у інтерв’ю німецькому виданню Welt, що найкращий спосіб підтримати мир - це підтримати Україну.

«Ми всі повинні підтримувати і збільшувати нашу підтримку України. Це допоможе українцям відстояти своє право на самооборону,» - сказав він.

Найближчі дні продемонструють, яке саме збільшення допомоги віддзеркалюють ці слова.

1. 85% європейців вважають, що ЄС має якнайшвидше зменшити свою залежність від російського газу та нафти.

Поки рашисти сподіваються, що європейці будуть тиснути на свої уряди для замирення з ними – тиск, схоже, посилюватиметься у протилежному порядку. Щоб позбутися росіян взагалі.

2. Німеччина не постачатиме нафту російськими трубопроводами з 1 січня.

Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц. Він додав, що країна вживає усіх можливих заходів для забезпечення роботи нафтопереробних заводів, які працювали на російській нафті.

3. Натомість влада США дозволила компанії Chevron постачати до країни нафту з Венесуели. Це і збільшує присутність на ринку неросійської нафти, і створює важіль впливу на одного з традиційних васалів росії.

4. В Іркутській області росії на території Ангарської нафтохімічної компанії, найбільшому у Східному Сибіру нафтопереробному заводі, сталася пожежа, з якою боролися кілька годин.

В Шебекіно Бєлгородської області частина міста залишилася без води та енергопостачання. Місцева влада заявила, що причиною є нібито пошкодження лінії електропередачі «внаслідок обстрілу».

5. Міністри юстиції G7 проведуть першу в історії зустріч, основною темою якої буде розслідування скоєних в

Україні військових злочинів і притягнення винних представників рашистів та їхніх посіпак до відповідальності.

І далі ж буде...