РЕЙС "БАХМУТ - ВАШИНГТОН" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

РЕЙС "БАХМУТ - ВАШИНГТОН" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Те що Зеленський зразу після відвідин Бахмута летить до США, при чому (є така інформація) американським літаком, чітко вказує, візит до Бахмуту і візит до США це деталі одної комбинації. Авторства керівництва США і Британії.

Ні, не дочекаються. Я не буду стверджувати всяку гниль типу "Зеленський відвідав роту президентського полку на тлі зеленого екрану" або "по Зеленському не стріляли, значить був "вагнергейт-2" - договорняк ОПУ з вагнерівцми", як це нинішні шанувальники ЗЕ писали про Петра Порошенка. Не дочекаються.

Я не опущуся до рівня чорноротих брехунів Подоляка, Петрова та Іванова. Цілком припускаю, що Бахмут Зеленський відвідав. Це його прямий обов'язок, зрештою. Порошенко теж їздив на фронт біля 50 разів. Але.

Якщо кінцевою метою був візит до США, стає очевидно. Про необхідність відвідати гарячу ділянку фронту Зеленському повідомили американці. Тема надважлива - виділнння Україні $38 мільярдів. Ілюстрація у вигляді президента України, який щойно відвідав гарячу ділянку фронту, в США буде сприйнята дивовижно. Там люблять такі ефекти. У ідеї виділення коштів в США чимало противників, в т ч через художества Єрмака і Тимошенко.

Натяк Заходу був більш ніж прозорий: "Самі начудили, самі виправляйте ситуацію гарними картинками".

Перша частина задуму пройшла чудово, від інформації про Зеленського в Бахмуті поплавило всю російську пропаганду на чолі з Кремлем. І навпаки від захвату реве весь колективний Захід. Тримаємо кулаки, аби так само успішно була реалізована вся комбінація.

Дипломати США і Британії в таких справах майстри.