РОСІЯНИ ДОВОЮВАЛИСЯ: безпілотники б'ють по Москві, кораблях та танкерах. Це вже перемога? | ІПолітклуб

РОСІЯНИ ДОВОЮВАЛИСЯ: безпілотники б'ють по Москві, кораблях та танкерах. Це вже перемога? | ІПолітклуб

Атака дронів: У Керченській протоці підбили підсанкційний російський танкер. Вибухи і перекритий рух: залізничний переїзд Керченського мосту втомився. Данілов підтвердив причетність СБУ до переших двох підривів Керченського мосту. Довоювався: дрони підбили під Новоросійськом корабель "Оленегорский горняк". Привіт від MAGURA V5: як морські дрони СБУ дісталися Новоросійська. Морський дрон знищив “нафтовий маяк” біля Новоросійська: які наслідки матиме. ЗСУ на Півдні подекуди прорвали першу лінію оборони - Міноборони. Мобілізація в РФ: росіяни та кримчани масово підпалюють військкомати - ISW. Білоруські гелікоптери на території Польщі: чому НАТО ніяк не відповіли РФ. Білоруські гелікоптери порушили повітряний простір Польщі: як реагує НАТО. Гелікоптери над Польщею й вагнерівці у Білорусі: до чого готується РФ. США: білоруські вертольоти над Польщею - не підстава застосовувати 5 статтю.

"Формула миру" Зеленського: на саміті у Саудівській Аравії обговорють план України. Союзники РФ їдуть на саміт: Індія і Китай долучаться до зустрічі у Джидді. США про переговори в Саудівській Аравії: не очікуємо, що буде результат.

Ердоган обговорив із Путіним "зернову угоду" і візит: коли чекати у Туреччині. Зернова угода: в ОП розкритикували реакцію світу на дії Росії.Підготовка до війни: влада Китаю проголосила шпигуноманію частиною стратегії. Пекін Вашингтону: припиніть допомагати Тайваню, армія КНР захищатиме суверенітет.

Гості: Антон Павлушко - аналітик міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, Павло Клімкін - дипломат, міністр закордонних справ України 2014-2019, Михайло Якубович - сходознавець.