Розслідування по Чонгару та відрубані руки Рєзнікова

Розслідування по Чонгару та відрубані руки Рєзнікова

В 2020 агентура зуміла зірвати операцію ГУР по вагнерівцям, обезголовити розвідку і розколоти спецслужби: на жополизів-зрадників, які за посаду стали шістками агентів кремля, і на достойних офіцерів, які не змирилися і стали зливати в ЗМІ всі ті веселі історії про зеленаду, що ви весь час бачите в ЗМІ. Але дієвої розвідки в 2022 в нас вже не було.  

А у 2022 році агентура взагалі підвела нашу країну під знищення і щоб не повторилося оте вище, вирішила затикати генералів і офіцерів заздалегідь. Бо ж серед них повно свідків подій.

Наприклад, саме від генерала Марченка ми дізналися, що по прибуттю в Миколаїв він не зустрів там жодного організованого спротиву, всі були готові розбігтися і здати місцевих патріотів по прикладу Херсона. А зараз придворне Суспільне зняло кіно "Битва за Миколаїв"... Без генерала Марченка.

Від командира 4-ї гостомельської бригади НГУ Артема Іллюхіна ми дізналися, як через 2 тижні після отримання Зеленським попереджень про Бучу і Гостомель і за 3 тижні до десанту туди рускіх ...бригаду відводять з-під Гостомеля. У відповідь ми отримуємо стрілочника-Бичкова, який "завадив обороняти аеродром і Мрію". А те, що Зеленський приховав від командування 4-ї бригади отримані від Бернса дані про підготовку кидка рускіх на Гостомель, нууууу, на це послухайте розповідь про Арестовича за занавєской, мівіну і міфічні бої на Банковій прямо як в кіно "Падіння Олімпа" з Джерардом Батлером.

Від генерала Кривоноса ми дізналися, що не тільки Гостомель і Миколаїв не готувався, а й Жуляни, і що він по прибуттю туди змушений був залити смугу мастилом, щоб рускіє не сіли і там. У відповідь Кривонос отримує від зелених кримінальну справу за пошкодження злітної смуги, а ми отримуємо кіно 1+1, де Рєзніков розповідає, як він ...залив смугу у Жулянах мастилом.

У відповідь на правду хуцпа затикає роти офіцерам. Але хуцпа також переписує історію, де вона в спецназівському кувирку ухилялася від куль і кидала гранати в рускіх, а зеля деокуповував Київ з кулеметом наперевіс.

Так що результатів розслідування по Чонгару будемо чекати до відрубаних рук Рєзнікова.

Джон Сміт