"СІЮ, СІЮ КОНОПЕЛЕЧКИ..." - Олег Шарп

"СІЮ, СІЮ КОНОПЕЛЕЧКИ..." - Олег Шарп

Зеленський показав журналістам свій новий робочий кабінет.

Цю офісну потвору описав керівник фотослужби Associated Press Єфрем Лукацький: “Стіни від підлоги до стелі прикрашені штучними джунглями. Папороті та інші рослини азійського регіону нагадували мені сцени театру ляльок, постановки “Острів скарбів” або “Пірати Карибського моря”. Тільки не вистачало в кущах черепів і скелетів. Весь час здавалося, що зараз заграє музика, пролунають постріли, і з’являться ляльки в банданах з шаблями та старовинними пістолетами. Позаду крісла Зеленського знаходиться неоновий напис “Центр дії президента”.


Краще не скажеш. Але ж тут не тільки елементарний несмак. Тут яскрава ностальгія по дурнуватості 95 квартала, пубертатний інфантилізм непрочитаних у дитинстві книжок, гордість провінціала, який дорвався до цивілізації.

Чомусь згадались слова зі стрічки "Амелі": "Я перенесла два інфаркти, і мені довелося зробити аборт тому, що я вживала героїн під час вагітності. В іншому у мене все добре..."

Ситуація нагадує державу - вона у передінфарктному стані, а крихітка Цахіс бавиться штучними джунглями та неоновими вивісками... Аплодисменти королю мільярда посаджених дерев!