"І ще, за результатами славнозвісного опитування про відповідальність лідора за корупцію..." - Mason Lemberg

"І ще, за результатами славнозвісного опитування про відповідальність лідора за корупцію..." - Mason Lemberg

Ця історія дала можливість уявити приблизні (ще не повні) масштаби закупівель худоби і проникнення ЖОПи в інформаційне поле з допомогою "візіонерів" і "інфлюєнсерів" підконтрольних чєловєку з бабалайкою.

Вся ота піна (за виключенням невеликої кількості хворих дегродів), яка всплила і розказує про інфантильне населення, щось там порівнює і запевняє що корупція - це ваш кум, який несе хабар, але зовсім не лідор - це абсолютно залежна худоба, яку годують. Годують брудними корупційними грошима, вкраденими іноземних донорів, які виділяли ці гроші на армію чи соціальну підтримку.

Можете собі тепер уявити масштаби.

Бо по-суті тут нема що порівнювати і про що говорити. Так звана "корупція" часів Порошенка полягала в безконтрольному пиздінні всяких підарасів про корупцію, які не гидували притягувати слова ворогів в якості аргументів. Пройшло багато років і за абсолютної влади і 600% своїх генпрокурорів (хіба це не корупція?) і портнових, результат цього пиздіння дорівнює нулю. Не кажучи вже про те, що ніхто вже й не згадає хоч одну з тих тисяч історій, які плодила бородата хуйня.

А тут нам розказують що в тому, що свині народу, які прийшли фотографами купляють під час війни хати за мільйони доларів, кірюша тимошенко хвалиться тарілками за 400 баксів/штука, баба викидає через паркан бабло яке їй дали за те що вона клєпала підробні довідки для виїзду закордон, міністр пиздить на яйцях і йому хлопають, сотні уйобків пишуть про сталеві яйця за вкрадені в армії гроші, деякі ходять в ліс за хабар, а хабарників-свиней народу відпускають за втричі меншу заставу ніж сума хабаря, а всім цим балаганом керує человек з балалайкою на посаді начальника степлерів... в цьому виявляється винуватий кум з села, він то все розвів.