Що роблять депутати від "Слуги народу" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Що роблять депутати від "Слуги народу" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Що роблять депутати від "Слуги народу" в той час як Петро і Марина Порошенко їздять на фронт та везуть на передову все від спальника до коптера, і від тепловізора до модернізованого пікапу JAC?

Правильно. Депутати "Слуги народу" їдуть, дослівно "по країнах, які надали прихисток нашим громадянам". Тобто до: Польщі, Румунії, Швеції, Іспанії, Німечини, Нідерладнів тощо.


Ні, ну правда, де ж іще їздити депутатам президентської монобільшості? По ППД бойових бригад чи до зруйнованих війною Охтирки або Чернігова? Їхати треба "до країн що надали прихисток". Там цікавіше, звідки не глянь.

До речі, цікаво, до "країн що надали прихисток" поїдуть тільки депутати-жінки? Бо чоловікам же виїзд заборонений згідно закону? Бо саме так сказав тво директора ДБР Сухачов, коли пояснював чому за кордон не можна їхати Петру Порошенко (він і не їде, до речі).

Чи для нардепів монобільшості закони - окремі?

І так. Як публічній особі, яка нині перебуває на службі в бойовій бригаді ЗСУ, мені дуже цікаво. Поїздка "по країнах, що надали прихисток" це так завуальовано депутатську відпустку назвали? Чи панове нардепи там таки знайдуть час зустрітися з кимось з реальних переселенців?