"Що таке "подвйні стандарти"? Дивіться сюди" - Павло Бондаренко

"Що таке "подвйні стандарти"? Дивіться сюди" - Павло Бондаренко

17 листопада 2020 мав відбутися матч Ліги Націй з футболу між збірними Швейцарії та України. Но...
Під приводом того, що в збірній України захворіли на коронавірус кілька гравців, ШВЕЙЦАРСЬКИЙ лікар заборонив збірній України виходити на матч з місцевою командою.
В результаті Союз європейских футбольных ассоціацій (УЄФА), який розташовується у ШВЕЙЦАРІЇ, впаяв українцям технічну поразку 0:3 відмовившись піти їм назустріч і перенести матч.
27 січня 2021 мав відбутися відбірковий матч на Євро-2022 між збірними України та Данії. Однак данці не змогли вилетіти до України через карантинні обмежння в Данії. Але на цей раз УЄФА "увійшла положення" данців і вирішила не зараховувати їм технічну поразку і перенесла матч на 8 квітня.
А, знаєте, що найцікавіше? Матч відбудеться наступного дня після гри Данія-Україна в Копенгагені. Причому теж на полі данців. Тобто в аналогічній ситуації данцям не лише не зарахували технічну поразку, але й позбавили збірну України матчу вдома і подарували данцям два домашніх матчі проти збірної України, а Україну, відповідно, позбавили домашньої гри з прямими конкурентами на вихід до фінальної стадії Євро-2022.
Тобто об нас УЄФА просто витерла ноги.
Цинічно.
Де-мон-стра-тив-но.
За Порошенка такого не було. І мене тєрзают смутні сомнєнія... Яку роль в усьому цьому грає депутат від ОПЗЖ, колишній віцепрезидент УЄФА, а нині почесний член УЄФА Григорій Суркіс, дружбан Медведчука?
Бо дуже все це смердить. А де ОПЗЖ - там і сморід...