"Що ви знаєте про Харків...?" - Олена Кудренко

"Що ви знаєте про Харків...?" - Олена Кудренко

Люди, які зараз через якесь шоубізнесове сміття починають накидувати на всіх без винятку, "одна проти Лободи на весь Харків", чи "одиниці в Одесі", чи "в Донецьку одні сєпари ", - ви нащо це робите?

Ви показуєте, що здатні бачити лише те, що вам зручно. А вам зручно бачити лише мінуси. Лише погане.

Впевнена, що саме ви нічого не знаєте, або не хочете знати про антиросійські мітинги на Донбасі, в 2014-му. Бо ж для вас там всі однакові.

Ви не звернули увагу на те, як в лютому 2022 в прикордонних містечках Харківщини беззбройні люди кидалися натовпом на російські автівки окупантів, намагаючись їх вигнати.

Ви слідкували за супротивом цивільних Херсонщини? Мелітополя? Бердянську?

Вам це видно було з тилових регіонів? Чи не видно?

Що ви знаєте про Харків, в якому "одна на все місто" дівчинка вийшла з плакатом проти сміття? Що ви знаєте про Донбас, який на кордоні з Росією ніколи не був захищений від Росії ні фізично, ні культурно, ні ментально, хоча би декількома областями, як хтось з тих, хто так зараз пише?

Вам має бути соромно. Бо коли по вашому місту, де би ви не знаходились, прокотиться якийсь ватний скандал, то далеко не кожний буде кричати про те, що у вас всі такі.

То яке ви маєте право так знецінювати позицію та працю людей в кожному місті, їх супротив, їх внесок в оборону, пишучи, що їх не існує? Або ж існують лише шанувальники якоїсь співачки, "на весь Харків"?

Зла, як чорт.