"Що ви знаєте про соціальні ліфти? А про соціальні трампліни?" - Борислав Береза

"Що ви знаєте про соціальні ліфти? А про соціальні трампліни?" - Борислав Береза

От, наприклад, звичайний помічник Гетманцева не маючи досвіду став заступником керівника Державної податкової служби. І зрозуміло, що це не через протекціонізм Гетманцева, а зірки так стали. Вірите? От я вірю. Тому що не може Гетманцев, який був помічником агента ФСБ Сивковича, брехати. Він в інтерв’ю щиро каже, що його помічник став заступником керівника Державної податкової служби за це через те, що не було бажаючих на цю посаду. Віримо? Звісно віримо і зразу згадуємо панянку з податкової, яка писала Діду Морозу записки про те, що хоче шуби, гроші та стати заступником керівника Державної податкової служби. А треба було писати не Діду Морозу, а Гетьманцеву. Тоді б все склалося.


Але у будь-якому випадку, вже після початку повноцінного вторгнення, на початку травні 2022 року, помічника керівника податкового комітету Ради Данила Гетманцева - Євгена Сокура було неочікуванно призначено заступником голови Державної податкової служби.

В своєму інтерв'ю LIGA Гетманцев так пояснив призначення свого помічника:  

“Які стосунки (у Гетманцева з Сокуром)? Стосунки добрі. Він дійсно був моїм помічником… Виконувачем обов’язки він став у травні 2022 року, а подання було у квітні. Тобто одразу після початку великої війни. В той час особливо охочих не було – жодної черги. І тоді це не було питанням статусу чи інших привілеїв. Навіть навпаки”.

Як же вони притомили своєю брехнею. І своїми схемами.