"Що за ігри?" - Олена Кудренко

"Що за ігри?" - Олена Кудренко

Перша думка - якщо поляки не хочуть воювати замість нас, цих проросійських мітингувальників на кордоні, яким заплатили з росії, треба просто зібрати в автозаки. Є поліція - нехай би працювала. Такі "протести" розганяють в європейських країнах запросто, за бажанням влади. Є купа відео різних часів, різних країн, де з такими не церемоняться.

Іноді війна здається такою далекою, і хтось починає "втомлюватися", особливо коли не воює сам. Тоді гроші терористів не пахнуть.

У нас пальне затримується на кордоні, водії помирають там же. Кошти бізнесу вилітають в трубу, а щось би потрапило в наш бюджет в якості податків. Ціни виростуть. І потім ви ж нам надаєте посильну допомогу, щоб підтримати нашу економіку. Чи не дешевше вже перестати бути такими бюрократами і розкрити очі, що війна в сусідній країні - це війна, завтра, може стати вже вашою? І толерувати інспіровані росіянами такі заходи - всім дорожче, і собі самим?

Кордон з Україною - це ВЖЕ поріг війни. Однією ногою ви - на війні. Найбільшій в Європі з часів другої світової. Вже є інформація, хто і навіщо спонсорує перекриття кордону.

Що за ігри?

Вибачте, що може чогось не розумію, але мені вбачається, занадто багато правил та звичок під час такої страшної війни європейцям варто переглянути. Бюрократи - такі бюрократи...

Росіяни саме цим і користуються. А ми ж не вічні, можемо закінчитися.