"Щоб перемогти, треба хотіти перемогти" - Mason Lemberg

"Щоб перемогти, треба хотіти перемогти" - Mason Lemberg

Шановне панство обурюється, що чинна влада не хоче відсторонити від зомбімарофону ватніків, які багато років працювали на медведчука.

А чого, власне, обурюватись?

Для влади ця війна не є війною їхнього народу. Може, максимум, війною за ресурси і можливість бути главним, але не народною війною.

Саме тому негідники, які роками, під час війни знущалися з держави і всього українського за гроші медведчука для них норм варіант. Бо тепер ці негідники працюють на них.

Саме тому, московська секта досі працює в Україні, незважаючи на те що вона робила, робить і планує робити. Незважаючи на корегування вогню, координацію ДРГ і інші СИСТЕМНІ речі.

Саме тому, в оточенні нічого не змінилося і там кожен перший смердить рассєєю. Хоч деяких в умовах війни, після того що вони робили, вже б не мало бути взагалі.

Саме тому, воно досі пиздить про "наше 9 мая", шукає хороших русскіх і озвучує "журналістам" з боліт речі, які ніколи не озвучував суспільству, не кажучи про те що суспільство їх не сприймає (наприклад, що воно хоче відмовитись від НАТО).

І саме тому, ви можете закривати на все це очі, виголошуючи мантри "бо не втік", "давайте після війни" та іншу алогічну хїту, але істину кажу вам: Україна з ним не переможе ніколи.

В кращому випадку нас чекає болото з компромісів, закривання очей і мантр.

Бо щоб перемогти, треба хотіти перемогти. Треба усвідомити що це війна твого народу і в ній не може бути союзників у вигляді тих, хто приніс війну, своїми діями.