Щоб правильно зрозуміти, треба правильно назвати

Щоб правильно зрозуміти, треба правильно назвати

Те, що в нас у країні, це не "корупція, якої і в Європі багато". Це - злочинне кримінальне угрупування, яке захопило державу (див. Звіт ЄС по корупції в Україні за 2021 рік). І Зеленський платить своїй банді за лояльність правом не відповідати по закону. А тому члени банди уникають покарання за яйця по 17 за шт, хоча вся країна бачила злочин, а державний же аудитор підтвердила, що крадіжка була.

"Боротьба з корупцією" в цих умовах це фіговий листочок. Будь-які слова про "невідворотнє покарання", про "президент вимагає" і тд. Це - державне управління побудоване на кримінальних принципах: омерті, круговій поруці і покриванні спільних злочинів. Тому держава робить вигляд, що карає Трухіна за спробу підкупу поліцейського. Але держава це кримінальна банда, а тому Трухін виходить сухим із води (і Мангер, і глава НБУ, і інша сволота), а все це "переслідування" вони розігрували, щоб приховати колективну природу злочину. І дрібного афериста Трубіцина зі шлейфом афер вони брали у партію (банду) з самого початку саме через його таланти. І маріупольського гвалтівника. І покровитель аферистів, які промишляють у образі ворожок і звіздочотів, діма го*дон їх всіх в 2019 просував, бо це один спрут.

Все це Захід прекрасно бачить і розуміє.

Чомусь лише в нас і в путіна західних політиків вважають капловухими адептами марафону. Але дядьки там вчились так як треба, тому мудрість в них своя.

А тому Байден і Волес цю хуцпу не слухають, казки, що це "корупція, якої і в Європі багато", пропускають повз вуха і Байден із посмішкою каже Зеленському: "у мене для вас погана новина - ми від вас не відчепимося".

Захід буде використовувати цих бандитів з великої дороги, як в свої часи винаймав корсарів, щоб ті ризикували своєю шкурою за його інтереси і думали, що вхопили бога за бороду. Але в свою компанію не приймуть (НАТО і ЄС з Зеленським нам не світить). І скільки там при цьому загине українців через підлість цієї банди Захід цікавити не буде. Якщо це не цікавить самих папуасів, то і Захід тим більше.

Джон Смит