Щодо співучасті Зеленського в діяльності агентурної мережі ГРУ-Деркача...

Щодо співучасті Зеленського в діяльності агентурної мережі ГРУ-Деркача...

"Про Порошенка, Байдена да, я чув. Я прокоментую. Я кажу, що це не останній дзвінок, який побачать українці, побачать громадяни. Реагувати повинна прокуратура, правоохоронні органи. І я знаю, що генеральний прокурор України (Ірина Венедіктова - ред.) ще вчора зареєструвала кримінальне провадження через депутата Деркача, мені здається. Будуть розслідувати. Я знаю, що це може бути сприйняте як державна зрада, кваліфікувати цю кримінальну справу. Це - до правоохоронців", - сказав Зеленський.

Потім Байден стає президентом США, Деркача визнають членом агентурної мережі ГРУ, накладають санкції на Деркача і слугу Дубінського, а Дубінського виганяють із фракції.

І тут Дубінський починає базікати і ми раптом дізнаємося:

 - Імєнно офіс прєзідєнта Зєлєнского трєбовал от мєня участіє в созданіі слєдствєнной комісії Вєрховной ради по тємє пльонок Порошенка-Байдена. Імєнно офіс прєзідєнта Зєлєнского трєбовал от мєня участіє в той пресконфєрєнциї, гдє Деркач опубліковал соотвєтствующіє пльонкі.

Будь-ласка, пруф: 

Тобто.

Агентурна мережа Деркача (ГРУ) за півтора роки до вторгнення проводить в Україні спецоперацію направлену на втручання України в вибори США, руйнування союзу України-США, дискредитацію України в очах Заходу, ізоляцію України від зовнішньої допомоги перед нападом РФ.

Свідок Дубінський заявляє, що саме в Офісі Президента Зеленського перебуває кріт і мозговий центр, який діяв разом із Деркачем і координував дії інших фігурантів включно з Дубінським.

Ну а сам Зеленський на прессконференції прямо дає команду правоохоронним органам: "прокуратура має реагувати", "генпрокурор почала справу" і каже, як буде "це кваліфікуватися" (як державна зрада).

Таким чином висновок: Зеленський - ключовий співучасник Деркача і агентурної мережі ГРУ, активний учасник спецоперації росії проти України.

На скільки він був залучений, в якій ролі - належить встановити слідству.

А ключовим питанням залишається: хто передав плівки міждержавних переговорів Президента України з віце-президентом союзної країни із Офіса Президента зраднику Деркачу?

В принципі Зеленський в чомусь виявився правим: це все дійсно буде кваліфікуватися як державна зрада.