Серіал "приниження Медведчука палацовим арештом" - продовжується — Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Серіал "приниження Медведчука палацовим арештом" - продовжується — Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Працівники закритих каналів 112, ZIIK, NewsOne та "Перший незалежний" провели акцію біля представництва ООН в Україні, аби.... подякувати Організації за підтримку. Справа в тому, що Верховний комісар ООН з прав людини у своєму звіті відмітив, що закриття каналів протирічить міжнародним стандартам.

Зрада? ООН нас злила? Нічого подібного. ООН цікавить не характер каналів - у правових країнах для цього існують аналоги нашої Нацради і суд. ООН цікавить те ЯК були закриті канали. А закриті вони були НЕЗАКОННО. Без постанов Нацради і вироку суду. Їх закрили через санкції РНБО, за звинуваченням, по якому нардепу Козаку (тероризм) ще й досі не висунули підозру.

Я нагадаю зміст цього серіалу. Канали Медведчука-Козака незаконно (без суду, через санкції РНБО) закривають. Медведчук і Козак проходять всі кола судів в Україні. Медведчук подає позов у Європейський суд з прав людини. Медведчук і Козак подають скаргу Верховному комісару ООН і здобувають реакцію.

Ми тут.

Європейський суд з прав людини задовольняє позов Медведчука - бо канали закриті незаконно. На підставі висновку ЄСПЛ і заяви ООН Медведчук і Козак подають на Україну у міжнародні суди. Суди виносять вирок що держава Україна винна Медведчуку і Козаку дурних грошей за збитки, завдані каналам санкціями РНБО. Канали Медведчука і Козака починають працювати з натхненням.

Фінал. Медведчук - при баблі і виправданий. Його канали працюють. Весь у білому Зеленський каже : "Я закривав канали, а клята Європа їх виправдала". ЗЕботва верещить: "Це Європа винна, вона з Медведчуком знюхалася!"

А тепер гучно покричіть "Зеленський зробив те, чого не зміг Порошенко!"