Шароварний канібалізм

Шароварний канібалізм

Ща скажу дещо дуже неприємне та жахливе для тих адептів україномовної україномовності, що вважають немов Маріуполь (та інші міста Сходу) так пострадав бо там, бачте, розмовляли переважно (так переважно, а не виключно) російською мовою. Я вважав, що ця маячня за рік пройшла, але ніт, все ще є люди з вадами в розумінні логіки та/або герографії.

Дуже хочеться звернутись до сертифікованих патріотів Україньского Валінору (що, кажуть легенди, лежить десь на Заході) де живуть патріотичні, які ромзовляють чистою українською, без жодних слів та виразів з інших мов (хто сказав польска??), які ніколи не матюкаюцо (хто бляха сказав курва??) альви карпатських лісів.

Так ось СТРАШНА ПРАВДА НОМЕР РАЗ.

Якби в рф були війська накшталт Starship Troopers/Space Marines/Adeptus Astartes, тобто солдати які можуть провести десантну операцію аж з самого космосу.

Або якби в кгб рф був якийсь секретний оккультно-магічний департамент, що був би взмозі відкривати вантажні портали на відстань декілька сотен км.

Якби так було, то кажу як є - найопутжнійший наступ кращими відбірними підрозділами армії кремлядей був би саме на Галичину та Волинь. Сюпрайз, ага?

А на то є одразу ДВІ дуже вагомі причини:

1. Військово-стратегічна - одним страшним та потужним ударом відрізати нас від логистики та допомоги наших союзників (прощавайте сучасна техніка, боєприпаси, ніштяки від волонтерів, тощо), та від можливості еваюкувати дітей, жінок, літніх (а це більше паніки та хаосу).

2. Тупо помста - за дії УПА с 30-х по 50-ті. І якщо в Маріуполі вони все нищили в своєї мордорської байдужості до людей. В них просто була задача захопити фортецю, та взяти під контроль важливу точку на мапі. То у Львові, наприклад, вони це робили б як у них кажуть "с остервенением" бо "дорвались". Принципово. Ретельно. Як це заведено у нацистів.

Якщо б так сталося в рамках паралельної Землі мультивсесвіту Курвел, то я міг би тоді запитати через яку мову напали росіяне на Галичину/Волинь/Закарпаття - польску/чеську/словацьку або угорську може?

Міг би, але я б такої хуйні не робив - бо я не канібал. І своїх, тобто українців, не жеру.

СТРАШНА ПРАВДА НОМЕР ДВА

Виновні в приході війни в Україну не російськомовні, а такі виблядки як Партія Регіонів. За яких довгі роки постійно голосували на Закарпатті, наприклад. От постійно в топі були. Голосували, хоча ці виродки несли "российский мир" системно та потужно в наш простір. Несли маячню кремля и виконували завдання русні.

Правда в тому, що україньска мова, напревеликий жаль мій, жодним чином не страхує від:

1. Відвертої державної зради - багато прикладів.

2. Відвертої діяльності на користь ворогу по тупості - багато прикладів.

3. Від (о жах!) насраної махрової РАДЯНЩИНИ в головах - багато прикладів.

4. Від кумовства та корупції - дохуліард прикладів серед любіх друзів різного рівня.

На останок скажу досить очевидне для всіх притомних.

Війська РФ не прийшли під Львів, або Луцьк не тому, що там всі знають колядки, україньски пісні та розмовляють нашою мовою. Ніт. Вони не прийшли туди, тому що кращі підзрозділи рф лягли в землю під Черніговом, під Києвом, під Харьковом, під Сумами, під Маріуполем, під Херсоном, під Миколаївом, тощо. Там їх зупиняли всі, хто любить Україну. Там в ворога стріляли, взривали, підпалювали, наводили арту, пташок та спеціальних хлопців, мінували, тощо.

Помітили? Га? Це ж переважно ті міста, що хтось в пихатості своєї називали "російськомовні". Так ось вони зустріли ворога кулею, а не квітами.

І так - під тими містами з нашого боку сражались та помирали всі. Україномовні та не дуже. З гор Карпат, та берегу Одещини. З лісів Слобожанщини, або степу Херсонщини. Центр, Північ, Південь, Схід, Захід. Вся Україна. Разом. Сражалась та помирала. Щоб ворог не мав можливості вбивати українців, руйнувати україньскі міста. Всі міста всієї України.

СТРАШНА ПРАВДА НОМЕР ТРИ або отямтеся нарешті

Нарешті! Нарешті, завдяки коментам до попередьного посту, я зрозумів, в чому саме прикол всіх цих адептів "винні російськомовні регіони".

З великим подивом я усвідомив, що в нас є людоньки які щиро вірять в маячню накшталт:

Якщо б росіяни змогли захопити Київ та міста півдня та сходу то вони б... Зупинилися! Та не пішли б далі, бо бачте там вже україномовні регіони почалися (хотів би тоді спитати - а з ким тоді воювали УПА багато років, но то вже мабуть Rocket Science).

Ріалі?? Це магічне мислення, шановні - що українська мова захистила би якісь регіони від вторгнення.

Агов! Людоньки! Росіяни прийшли нас вбивати. Вбивати саме тому, що ми УКРАЇНЦІ. Саме з цього приводу. Єдина їх ціль наразі - знищення України як держави, та як народу. Невже це не зрозуміло за 9 років войни та за рік повномастштабного вторгнення?

Ви думаєте чому лднр як щур на заборі висіли ні туди, ні сюди 8 років? Тому що кремлю похуй було на той донбас. Їм потрібні були або контроль над Україною (через ракову пухлину лднр структур та представників), або знищення України, якщо немає можливості підкорити. Саме тому вони почали вторгнення 24 го лютого 2022 го - щоб такі знищити нас та Україну.

Це вже не “присоединение в родную гавань рускоязичних регионов”, а справжній неприкритий геноцид. Росія прийшла з дуже простим принципом - якщо ти вважаєш себе українцем, ти маєш бути або зломлений в лагерях та подвалах, або вбитий. І їм ПОХУЙ якою мовою ти при цьому розмовляєш. Це підтверджують багато фактів.

Чому обстрілюють Харків чим можуть - бо Харків сказав, що він Україна і живуть там українці.

Чому обстрілюють міста Сумської області на кордоні - бо Сумщина сказала, що вона Україна.

Чому обстрілюсть Херсон - бо Херсон показав що він Україна.

Вони вбивають тих, хто вважає себе українцями. Крапка.

Світогляд Кремля: за Україну? Тоді помри.

Так шо ніт, дорогеньки, якби росіяне мали таку можливість - вони б пішли вбивати далі. В Луцьк, Львів, Тернопіль, Франек, тощо (як це вони вже робили при радянщині). Бо мета їх - знищити Україну, та українців.

Отямтеся вже. Це геноцид.

Andriy Osadchiy