"Слава новому бунопарте-пабідітєлю!" - Олександр Дедюхін

"Слава новому бунопарте-пабідітєлю!" - Олександр Дедюхін

Завтра по всій країні запланована акція «Ми вдома. Ми готові», котра приурочена до новоствореного зе-свята «День єдності». Ідея яка: зібрати велику кількість людей у різних містах України та на фоні цього сказати: «Дивіться як нарід масово підтримує нове свято, встановлене найвеличнішим!» Слава Зе! Слава новому бунопарте-пабідітєлю!

При чому ось яка цікава фішка. Сьогодні, коли вони створюють інвєнти, коли масово розсилають у лічку запрошення на акцію, коли розповідають, мовляв, там будуть і ветерани, і волонтери, там треба всім бути, щоби підкреслити єдність країни. Приходьте, але щоб без партійних прапорів, бо ми не зелені — ми єдині у своєму патріотичному пориві!

І от наче все добре. Але на каналі Г+Г та йому подібних обовʼязково зроблять картинку всенародної підтримки Зеленського. Навіть скажуть: ну що ваш Порошенко! Його прийшло підтримати якихось 5-10 тисяч. А тут сотні тисяч громадян по всій країні святкують перемогу Зеленського над агресією!

Сьогодні госдура рф по суті визнала два братських з нею народу ЛНР і ДНР суверенними державами. Сцарь пуйло цю ідею підтримав, Скабєєва та інший біомусор вже волають, що пуйло перемогло НАТО без єдиного пострілу та захистило братів за розумом. Це означає, що швидше за все ніякого повномасштабного вторгнення бурятів не буде. І ось цю подію кличе нас на майдани міст України відсвяткувати Зеленський. Та пішов він, четирежди уклоніст!

Ну в черговий раз зе-влада хоче використати відданість людей країні у своїх інтересах.

Тому я на ту акцію не піду. Та й іншим не раджу. Нам не потрібна окрема вказівка, щоби підняти прапор України, нам не потрібен указ, щоби бути відданими патріотами.

А нанонаполеону розкажіть, будь ласка, хоч хто-небудь про День Соборності.