Слушна порада всім подібним "лідерам" - Олена Кудренко

Слушна порада всім подібним "лідерам" - Олена Кудренко

Всі розчаровані "виступом" військового злочинця Путіна, який (виступ) заздалегідь підносився як історичний, надважливий.

Але ж там з самого початку була порожнеча. Поганий стратег. З примітивним знанням історії, чи то суб'єктивним її трактуванням. Там великі комплекси (бо навіщо ховати свої родинні стосунки). Всі ці показушні спроби молодитися.

Дута армія, дута нація, дутий президент. Дуте (чи надуте) порожнечею.

Мені не виходить з голови його ж фраза: "... бєжал, бєжал, бєжал, і сдох." Не пам'ятаю, про що або кого він таке казав, але відео в інеті є. Як влучно ця недоособистість сказала про себе саму, та про свою недоімперію.

Тут така справа... Ось якщо в тебе немає хисту, якщо ти не народився лідером - то дуже складно ним стати. Залишиться варіант ліпити образ, штучно створювати імідж, тобто здаватися, а не бути. Що, звісно, Путін і робить.

Ми з вами, по суті, роздягли "короля". Весь світ думав, що він щось собою уявляє. А там нічого немає.

Слушна порада всім подібним "лідерам" - відсутність у вас базових здібностей, так званої "породи" (не в сенсі походження, а в сенсі справжніх цінностей, внутрішньої сили, знань, досягнень) - це все видно. Цю відсутність нічим не замаскуєш. Ось повірте. Ви можете сипати бісер в очі, але завжди, чуєте? Завжди відсутність у вас справжньої бази буде видно неозброєним оком.

А таких очей навіть в Україні достатньо.

Тому краще будьте, а не намагайтеся здаватися. Це величезна праця над собою, але вона того варта.