"Смішне прочитав..." - Mason Lemberg

"Смішне прочитав..." - Mason Lemberg

Виявляється деякі дуже мудрі люде не вірять дубінському і його словам про зеленського і єрмака, тому що дубінський чорт.

Ну по-перше: дубінський - це антикорупціонер, розслідувач, третій за значенням після лещенка і найєма. Забули? Не треба таке забувати.

По-друге: а що в оточенні зеленського, до якого донедавна належав дубінський є нечорти? Там є нормальні люди? Хто ці "нормальні люди"? Якась чесна адекватна людина працювала з цим?

Тобто, подібний підхід "не буду вірити що бубочка не бубочка, бо це чорт сказав" - ця просто публічне сцяння собі в очі. Тому що тільки чорти і оточують бубочку і правду ви можете почути лише від чортів і від слідчих, потім.

По-третє: а що такого нового сказав дубінський, чого ви ще не знали? Ви не знали що країною керує єрмак? Ви не знали що деркач російський агент? Ви не знали, що те що він придумував заради боротьби з Порошенком не могло б бути без втручання чортів?

Тому так, дубінський сказав лиш те, що ви і так знали.

Інша справа, що кожне його речення - це автоматична кримінальна справа проти десятка чортів за кількома статтями. І це що ми до цього деградували під час війни, після Майдану.

Але найцікавіша фраза дубінського була про те, що його просили приєднатись до російського агента деркача щоб гавкати на Порошенка по причині "Наші міжнародні партнери" цього вимагають. Цікаво, які ж це їхні міжнародні партнери просили приєднатись до російського агента деркача щоб фальсифікувати розмови Порошенка і Байдена?