"Смішно і сумно одночасно виглядають ці гонєнія задля економії чи заради армії" - Mason Lemberg

"Смішно і сумно одночасно виглядають ці гонєнія задля економії чи заради армії" - Mason Lemberg

"А давайте ми і далі, на 47-му році Незалежності, будемо тримати радянську залупу на щиті Батьківщини, бо за ці гроші можна купити 100500 мавіків"

"А давайте ми не дозволимо мерам ремонтувати дороги і туалети і наші авто будуть розйобуватися вхлам, люди будуть ламати ноги, а міста будуть воняти клоакою разом з супутніми інфекціями заради економії заради нібито для безпілотників".

Ітд. Ітд.

Єдина проблема виділення 28 мільйонів на тризуб на щиті Батьківщини - це те що ці гроші виділить не бюджет, а "представники бізнесу". Бо ця схема означає, що "представники бізнесу" спиздять 100 мільйонів, третину виділять на тризуб, третину віддадуть кешем наверх, а третину залишать собі.

Ось так виглядає "економія" і "для бюджету ні копійки".

І ще смішно і сумно одночасно з вибіркової сліпоти. Цілий день топтали тему як багато 28 мільйонів і скільки можна накупити. А те що на новорічні комедійні серіали на одному (з багатьох) фінансованих державою гнойному телеканалі виділяють половину з тої суми - пох майже всім. Як і пох на те що цілі сослов'я кретинів, паразитів і упирів в статусі "хуйня собача" отримують мільйони. Чомусь нікого не цікавить за які гроші живе "позаштатний радник" подоляк, арестович, нахя платять лещенку, найєму і заліщук, нахера Зеленський в Києві призначив голів райадміністрацій з повноваженнями купляти барабани?

Скільки це мавіків?

Ніхто чомусь не бачить, не пише пафосних постів про кількість мавіків чи безпілотників, дивлячись як вчорашні йобарі ішаків в статусі "натискаю зелену кнопку у вр" купляють хати за співмірні суми. Вони і далі ніхто, це не міністри, не єрмак, не зеленський. Чуваки-кнопки наколядовують мільйони доларів (кожен!) і всім пох.

А міністра, який на одній (!) угоді з яйцями і бульбою наколядував 4 мільярди (скільки це мавіків?) мразі ще й захищали.

Декларації відмінили, прозоро відмінили, антикорупційний суд прощає зловживання на мільйони доларів слугам якогось народу, всім пох.

А вот залупа радянська має висіти, бо САМЕ ЗА ЦІ гроші мали б бути куплені мавіки. По 17 гривень)