"Спитаю з тебе, як президент з президента, ми ж усі президенти..." - Роман Дунін

"Спитаю з тебе, як президент з президента, ми ж усі президенти..." - Роман Дунін

Як тобі твоє ДБР? 500 мільйонів гривень на місяць на утримання 1500 «геніів»?

1.) Весілля відгуляли, ТЕБЕ забули ЗАПРОСИТИ щоб ім провів його.

2.) У справі Кулініча вийшли на те, що Сівковіч СПОНСУВАВ ТВОЮ передвиборну КОМПАНІЮ, а ти свідомо призначав російських кротів на посади. Все, що знайшли «геніі», поклали у справу.

3.) У справі Дудіна підтвердили, що ТИ ЗАХИЩАЄШ губернатора Синегубова та мера Терехова, які намагались ЗДАТИ РОСІЯНАМ регіон, ті ж таки «геніі» все поклали у справу.

4.) Ведуть справу по Залужному і намагаються звинуватити його у здачі півдня, але знову виходять на ТЕБЕ і знову ж таки кладуть у справу.

Це реально якийсь ХИТРИЙ план? ДБР ТЕБЕ вже років на 300 задокументувало.

Доречі, СЛІДКУЙ не за Сухачавим, а саме за його замом - ГЕЙДОЮ, на мою думку, якщо іде у відпустку, або звільняється - ЦЕ ВСЕ, цей «геній» при всіх владах чітко знає коли тікати. У СБУ такий саме зам Малюка - АНДРУЩЕНКО. Якщо ці два самоусунулись, вважаю, що часу не має від слова ЗОВСІМ.

P.s. Для ботоферм. Забембали лізти на сторінку і називати всіх порохоботами. Не підтримує мене Порошенко, він топить тільки за Червінського, майте совість придумайте методичку для тих хто мене підтримує. Нічого не маю проти Порошенко і його прихильників, але тут ним і не пахне.