"Сталася просто епічна ситуація" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Сталася просто епічна ситуація" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

На матюкливого блогера-шанувальникаЗЕ Поворознюка наїхав особисто журналіст Дмитро Гордон. В інтерв'ю Гордон назвав Поворозюка "жирною відбитою свинею", потім вибачився, що скривдив свиней і назвав Поворознюка жабою.

Що викликало таку бурну реакцію? Поворознюк в одному з його матюкливих відео (без мату він двох слів не в'яже) назвав Гордона агентом ФСБ, що має квартиру в Москві. Ці слова так скривдили Гордона, що по Поворознюку він пройшовся з усім заповзяттям.

Серед іншого Гордон нагадав, що Поворознюк має три судимості і запропонував Поворознюку або "відповісти за базар" або вибачитися. Інакше Гордон присвятить йому час.

До ворожки не ходи, реакція від Поворознюка буде. Як завжди - бурна, чорнорота та матюклива. Ми вже бачили як Поворознюк і погон генерала собі чипляв, і в істериці бився. Думаю зараз Поворознюк видасть на відео все, що знайде про Гордона в інтернеті, починаючи від пірамідок. Можливо підключить до свари Наталку Мосейчук, останнім часом вони з Поворознюком зіспівалися дивно.

Гордон, звісно, відповість. Присвятить час. Чекаємо. Серіал обіцяє бути захоплюючим. І дуже матюкливим.