"Світ змінився..." - Олег Шарп

"Світ змінився..." - Олег Шарп

Декілька організаційних моментів:

1. Не буду приховувати, що влітку 2021 року я воз`єднався з сім'єю і наразі проживаю у США. У зв`язку з цим, намагатимусь не акцентувати багато уваги на тих моментах українського внутрішньополітичного життя, які не виходять за рамки України. З тієї простої причини, що в самій Україні багато аналітиків та спікерів, які краще за мене володіють ситуацією у згаданій царині.

Ні, я не позеленів, не одягнув біле пальто, підтримую ЕС. Але у США мені доводиться мати справу з великою кількістю поважних людей (вони здійснюють неоцінимий вклад у спонукання США допомагати Україні), які сприймають нашу країну без поділу на партійні табори. А тому намагатимуся тримати баланс, який не порушуватиме межу між інтересами партійними та інтересами державними.

2. У ФБ більше ні ногою - це давно вже "Аднакласнікі" у найгірших проявах цієї соціальної мережі. І якщо навіть телеграм контролюється спецслужбами РФ (так люблять повторювати його ненависники), я буду отримувати інфернальне задоволення від того, що майор ФСБ Хохлов читає мої дописи у підніжжя пам`ятника Дзержинському.

3. Я патологічний оптиміст, а тому тут ви, в основному, читатимете ті інтерпретації та прогнози поточних подій, позитивний вплив на нашу дійсність яких переважатиме ймовірність у 50%. Негативу і так в нас до*** і більше.

4. Ні на кого не працюю, ні від кого не отримую фінансування, не маю співавторів, а тому іноді ставитиму рекламу. Добровільно допомогти каналу можно тут: https://www.patreon.com/Helgi_Sharp

5. Скоро вибори у США. Не треба перебільшувати їх значення для України - завжди казав, що система противаг та балансів у США є запорукою стабільності українсько-американських відносин. Тим не менш, будемо уважно слідкувати за перебігом подій без фанатизму кави Пономаріо з однієї сторони і Павла Дальнобоя - з іншої (жарт).

* * *

І наостанок. Щодня ми втрачаємо рідних, друзів та близьких. Між тим, світ змінився. Україна керує РФ. Стратегія величезної країни з потенціалом та ресурсами для розвитку не меншими, ніж у Штатів, Індії чи Китаю, повністю підпорядкована організації боротьби з регіональною країною на Сході Європи.

У результаті вся недокраїна відбиває український контрнаступ (замість думок про шляхи розвитку країни), обговорює ядерний удар по Києву (замість думок про шляхи розвитку країни), купує обмундирування на випадок мобілізації або їде за кордон (замість думок про шляхи розвитку країни). Капець.

А ми виживемо. І переможемо. Якщо ми не програли у перший місяць, вже не програємо.

Шануймося!