"Свобода слова - наш ресурс навіть під час війни" - Джон Сміт

"Свобода слова - наш ресурс навіть під час війни" - Джон Сміт

В стрічці всі ті, кого прийнято називати зневажливим "порохоботи", сьогодні відбивають всрате ІПСО про "м'ясні бригади".

Бо попри те, що ворьйо призначене з ОП крало навіть на воді і яблуках, всі прекрасно бачать потуги орків використати proyob-и Зеленського не для його критики, а для зневіри суспільства, розвалу моралі і зупинки нашого тиску на вороже угрупування. Орки почали вторгнення, зав'язли, тепер женуть тему про "голих,босих,злитих владою,сльози по щоках від зради", точно як в 2014. Бо тоді це спрацювало. За ворогом тоді це підхопив сам Зеленський і прийшов до влади з ідеєю замирення, знизив тиск на ворога і зусилля по нашому посиленню, і потім ворог скористався цим 24 лютого.

Якщо працює, нащо вигадувати щось нове?

Ось саме тому всі нормальні громадяни зобов'язані критикувати владу, якщо є за що (як до речі, і відмічати правильні кроки, якщо вони є). Тоді суспільство має точну експертизу проблеми. А будете розповідати "тіхо, тіхо неначасі, давайте вже після війни", то ворог сам використає вашу мовчанку і закине руйнівні меседжі.

Ось чому свобода слова - наш ресурс навіть під час війни. Не маєте свободи слова - суспільство не має точної експертизи проблеми. І експертизу йому підсовує ворог. І додік Данілов з Зеленським і Єрмаком, ввівши політичну цензуру під виглядом військової, грають повністю на ворога.