"ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ" - Микола Ільїнов

"ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ" - Микола Ільїнов

Уявіть собі, як ще 4 роки тому жила звичайна людина. Політикою не цікавилася, економікою теж, особо, ні. Всі необхідні знання можна було отримати, не напружуючись, просто дивлячись пізнавальні програми по «Інтеру» та «Г+Г». Там все було зрозуміло, якщо долар по 25 це гірше, ніж по 8, а якщо зростанні ВВП на 3,3% то це гірше, ніж, президент збагатівся в 86 разів. Да і з релігією все було простіше пофарбував яйця, посвятив в церкві, яка найближча до дому і все, і нібито віруючий. А що то за церква? Да фіг його знає, церква і церква.

За останні 10 місяців життя суттєво змінилося. Армія, яка була розкрадена свінарчуками, раптом, за допомоги поровознюка та притули, змінилася та лупцює другу армію світу.

Для поїздки за кордон, не треба багато грошей, можна їхати, майже в будь яка країну, тобі і житло безкоштовно буде, і продукти і ще можуть навіть доплачувати! Оце так реальний безвіз!

А падіння економіки на 30%, це дуже добре, бо всі спеціалісти прогнозували 40-50%.

І всі ці покращення за сприяння преЗедента та під особистим контролем керівника офісу його величності, а ще завдяки обличчю року - кирилу тимошенко.

І до всього цого, ще й Томос з’явився. Раніше, здавалося, що це миючий пилосос такий, а зараз О-ГО-ГО!!!  Це ж уявіть собі, тільки 31 грудня 2018 року, зеленський заявив про намір бути президентом, а вже 6 січня 2019 Україні надали Томос. Отже, єднаймося!

Бачите, як поперло нам! Життя ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ. Ех, нажаль, Джордж Орвелл недожив до цих днів, він би OHUYV!