"Ті ж самі думки... " - Виктория Полякова

"Ті ж самі думки... " - Виктория Полякова

У 19 році після виборів був розпач і біль, бажання виїхати подалі від Одеси, щоб не бачити тих радісних їбаньків, які раділи, що скинули барігу! А зараз, коли чуєш "кто ж знал, что так будєт?", кажу, що я знала! Коли чуєш "прі чьом тут дорогі? - просто хочеться бити на звук! Зараз тільки лють, страшенна лють до тих, хто так і не зрозумів, що країну знищив саме він, коли поставив свою галочку не в ту клітинку!

Олена Яблунька

Зефанати, ви думаєте я в чомусь звинувачую вашого Боневтіка? Та, взагалі то і не дуже. Це вже буде справа суду. Я просто з самого початку знала що буде саме так. Нічого іншого не чекала. Все що сталося за останні три роки для мене не дивина, а закономірність. Чоловік мені свідок, коли були об'явлені результати екзитполів, жаху моєму не було краю, я ледь не вила перед телевізором. Я тоді йому так і сказала : - Нам гаплик! Хуйло попре на всю країну, він втопить нас у крові! Ми не зможемо цьому завадити! І дай нам Боже, щоб ми не стали "юго-западним округом РФ".

Так що я хочу вам, зефани, сказати? Я звинувачую ВАС. Ви теж все знали. Знали, що він не здатен ні на що, знали що він пусте місце. Знали про його гниле і зрадницьке оточення і походження "совєтніков, коториє научат". Всі знали! Знали, знали, навіть не відкрещуйтесь. Ви ж не всі вроджені дебіли. А ваша мотивація мені до сраки. Бо знати і все одно зробити на "авось, пронесе", вини з вас не знімає. Тому вся ця кров на ваших руках. І оце от "я голосував проти Порошенка" теж не катить. Не було там такої позначки. Ви ставили галочку у графі "за" Зеленського. Крапка. Ви поставили галочку за цю війну, за вбитий Маріуполь, за бомбардування міст і стирання сіл і містечок з лиця землі, за невчасну евакуацію населення і тому за катування людей теж, за розмінування перешийка, за відведення військ на Донбасі, за саботаж забезпечення армії, за здачу Мелітополя і Херсона протягом 24 годин, за відсутність снарядів, ракет, бронежилетів, касок і медобладнання, за мародерство гуманітарки.

Винні! Всі до одного. Ну а як вважаєте себе не винним, то ви таки вроджений дебіл.

До речі, аргумент у коментах "а от ваш Порошенко" це теж вірна ознака дебільності. Тому не раджу. Не ганьбіться прилюдно.

Знаю, покаяння, то не про вас. Не та натура. Тому, просто позатикайтесь вже.