"Та ладно якби тільки тротуари і сквери... Це ще півбіди" - Mason Lemberg

"Та ладно якби тільки тротуари і сквери... Це ще півбіди" - Mason Lemberg

Вони будують ботофабрики, фінансують телеканали Медведчука і шлюх Медведчука (щиро вірячи що вони колишні і тепер люблять їх разом з шуфричем), платять бабло візіонерам і інфлюєнсерам, все візіонерство яких закінчується на візії способів розминання язиком заднього отвору Зеленського, а інфлюєнсерство закінчується на їхніх сторінках в соцмережах, розкачаних їхніми ж ботами (така собі безглузда самопоміч)).

Мільярди доларів, виділених іноземними урядами для армії і підтримання функцій держави, спускаються на підтримання інформаційного гною, перекупленого в Медведчука та інших не менш гнійних діячів.

Тобто, після них не залишається нічого. Нічого корисного.

І це все заради великої мети: щоб така ж куплена соціологія показала, що в якийсь історичну мить рейтинги Зеленського були більші ніж Тараса Бульби.

А війна? - Та пох та війна, штанятка підсохли, можна закінчувати в своїй голові знову

Продовжуючи попередній пост і коментуючи той пропагандистський ворожий відосик про виробництво дронів на росії:

Треба сказати, що я з певною мірою скепсису ставлюся до озвучених об'ємів (точніше, хотів би ставитися таким чином), бо не треба забувати що плєшивий дід мусить жити в манямірку знищених 100500 леопардів.

Але хочу відмітити 3 складові:

1) Вони це РОБЛЯТЬ. І роблять це в умовах САНКЦІЙ. Безвідносно до мого чи чийось скепсису щодо об'ємів.

2) натомість в Україні за 2 роки: купили барабани, яйця по 17 гривень на мільярди, будинки і машини для слуг і за людські гроші купляють в волонтера (так ця херня себе називала перед виборами) арахмідії щось трохи потужніше ніж водяні пістолети за космічними цінами.

3) то що я бачив і знаю купляється за людські гроші, нуль фінансування з бюджету.