"Танок на граблях" - Ростислав Павленко

"Танок на граблях" - Ростислав Павленко

Некорисні дурні у владі весь час намагаються пропихнути в життя ідею своєї безроздільної монополії - і для того продовжують спроби блокування діяльності Петра Порошенка і Європейської Солідарності.

На шкоду і єдності, і ефективності роботи, і авторитету та іміджу України. Часто, піймавши облизня, мусять відступати. Але з вартою кращого застосування впертістю лізуть знову.

То оголосять, слідом за путіним, що війна почалась, бо Порошенко вів до НАТО. Щоправда, концепція швидко змінилась - і тепер нинішня влада активно демонструє, що теж хоче до НАТО.

То випускає у «марафон» керівництво СБУ із брехнею і знеславленням Порошенка. Правда, потім з‘ясовується, що то власне Баканов допустив у СБУ розплідник російських агентів, він відстороняється з формулюванням про недбалість, згодом звільняється.

То, задля монополізації інформаційного простору, всупереч законодавству, просто викидають із цифрового мовлення Прямий, 5й і Еспресо. На це звертають увагу партнери; канали навіть на день првертають - а потім знову вимикають. Відповідні судові процедури затягуються. А робота лише в кабельних мережах та Інтернет штучно обмежує аудиторію. Зрештою, увімкнути доведеться - але знов через ганьбу.

Так, як доводиться випускати Петра Порошенка у міжнародні відрядження - хоча були спроби блокувати йому виїзд.

Так, як довелось розблокувати роботу пекарні у Херсоні - хоча мудрагелі вирішили чомусь, що херсонці обійдуться без хліба.

І от мудрагелі вирішили попсувати імідж України ще раз. За надуманим приводом виключити Порошенка з делегеації в ПАРЄ - куди самі ж нещодавно дали комітетську згоду долучити.

Це вже не кажучи про постійні інформаційні провокації і шельмування з боку пристяжних речників.

Уже скоро рік повномасштабного вторгнення - а замість роботи на єдність та використання всіх можливостей для посилення України мудрагелям у владі важливіше бавитись у політиканство.

Дрібні.