"ТЕХНОЛОГІЇ ПЕТРА І" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ТЕХНОЛОГІЇ ПЕТРА І" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Прийшла інформація, що Росія примусово вивозить мешканців з Куп’янська і сусідніх населених пунктів Харківщини в Росію. Раніше було відомо про примусове вивезення людей з Маріуполя та регіону. Українців вивозять до Росії. Омбудсмен Людмила Денісова розповіла, що вивезли наразі більше 700 тисяч людей, переважно у Чувашію, Пензенську та Ленінградську області.

Я часто себе питаю, як – ну от як росіяни збиралися приборкати майже 40-мільйонну націю? Ну от уявимо на мить, що вони таки зробили те що замислили, і нас завоювали. Уявили? А далі що? Завоювати націю це одне, приборкати її – дещо інше. Що збиралися робити вони?

Перше, що спадає на думку, це досвід більшовизму. Тобто, з одного боку репресії, а іншого... Репресії ми вже побачили, при чому в стилі навіть не сталінського НКВД, а ленінського воєнного комунізму. А от далі – цікаво.

Більшовики, що б там не казали, послуговувалися певною ідеологією, яка не має нічого спільного із сучасною Росією. Яка нафіг «пролетарська рівність» в суспільстві, де директори «Роснєфті» мають вдома шубосховища та аквадискотеки, тоді як пересічний росіянин з нєчєрнозєм’я в Україні краде унітази і дитячі іграшки? Фокус в тому, що сучасна путінська Росія керується НЕ більшовизмом. Вона керується ідеологією набагато більш старою і зловісною – російсько-імперським великодержавним шовінізмом яким керувався, наприклад, цар Петром І. Якщо ми згадаємо ті ідеї і той досвід, нам стане очевидно, яке майбутнє нам готувала Москва.

По-перше – криваві розправи. Буча та Бородянка були першими ластівками, приблизно те саме Москва планувала для всієї України. Розправи рівня спаленої вщент перед шведським наступом Білорусі, та різанин в Батурині та на Чортомлицькій Запорізькій Січі. Десятки сіл спалених тоді Москвою «за мазепінство» були зловісним супроводом різанин відомих всій Європі. Логіка проста й відома з часів Макіавеллі. Аби зробити з народу рослину треба убити чверть його представників. Тобто в першу чергу - здатних до опору, бо вони не вмиратимуть мовчки.

По-друге, масові депортації. Вивезення українців до Росії з паралельним розселенням росіян на території України. Знову таки технологія відома з часів Макіавеллі – перемішати населення метрополії з населенням колонії. Саме так завжди робила Москва. Зараз мало відомо як за царя Петра І з Батурина і з багатьох інших місцин українців примусово переганяли в Росію. Були випадки коли навіть через 25 років українці депортовані таким чином, благали гетьмана Апостола допомогти їм повернутися на Батьківщину. А депортація козацького населення з Правобережжя у 1712 р.?!

Мета всього цього і тоді і зараз очевидна – створити отой самий «триєдиний народ» яким марять зараз московські пропагандисти. Знищити непримиренних, перемішати всіх інших і очолити цю нову спільноту – от чого прагнуть кремлівські бузувіри.

Вони й зараз сподіваються закріпити за собою захоплені території на півдні та на Харківщині. Тому й поспішають депортувати звідти українців аби невдовзі замінити їх «ісконна рускімі людьмі». Зловісна тінь царя Петра І знову тягне пазурі до нашої країни.

У мене погані новини для Москви. Мазепинців нині в десятки разів більше ніж тоді. І боронити Україну вони будуть не менш заповзято, ніж козаки гетьмана Мазепи. Москві доведеться не тільки повернути землі. А й повернути викрадених людей. Імперія збудована царем Петром подохне - і вже назавжди.