"THIS IS THE WAY" - Віталій Гайдукевич

"THIS IS THE WAY" - Віталій Гайдукевич

В Раді "слуги" та ОПЗЖ (який милий тандем) не змогли протягнути дистанційне голосування нардепів - опозиція завадила. Добре.

Рада таки проголосувала за створення Національного військового меморіального кладовища. Ну нарешті! Добре. Говорили про це вже років 5... Тепер би не набокопорили із місцем розташування та меморіально-архітектурним комплексом...

Порошенко таки зміг потрапити на дипломатичний фронт - асамблею НАТО істерика слуг зіпсувала, але на конгресі Європейської Народної Партії 5й президент є. А значить є важливі переговори із європейськими лідерами, що принесуть користь Україні. Добре.

Денисову Рада звільнила. Погано. Не того, шо Денисова була крутим омбудсменом. Тому що це рішалово непійми чого. Шоб шо? Шоб не писала зайве? Шоб Верещук? Шопопало.

Соцмережі обговорюють чергове інтерв'ю (цього разу Подоляка) і черговий зальот. Хлопці не паляться, прямим текстом визнали - наїзд на три телеканали був, бо декого жаба задушила... невитерпів, бідося, шо в інфопросторі фігурує ше хтось. Хто там хтів усі оплески зібрати, Нерон? Чи не називається це "культ особи"? Кепсько.

Нічого не чуть про полонених захисників Азвосталі. Дуже погано.

Замість заборонити агентурну мережу РПЦ ФСБ парламент вирішив від РНБО просить санкції накласти. Тю. Та накласти тій агентурі на ваші санкції...

ЗСУ воює. Ворога стримують, за можливості - нищать. Добре. Десь відступають, десь наступають - це війна. У ворога втрати - чудово. У нас - також і багато. Біль. Ми все ще чекаємо великих калібрів, РСЗО і більше... Обіцяють. Добре. Крутійствують. Погано.

Знову почув "якщо після війни знову виберуть оцейво... з мене досить - їду". Бляха, надто часто зустрічаю це "з мене досить..." Це погано. Дуже. Це говорять хороші і тямущі люди.

Але "після війни" - добре. Значить у багатьох хороших людей вже режим самурая - ти вже не маєш конкретної мети, але ти маєш пройти цей шлях. Можливо це добре.

Карфаген має бути зруйновано. Такий шлях.

THIS IS THE WAY