"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

"Тиждень, що минає..." - Олена Монова

Вчора не встигла написати, але ж тиждень ще не минув, отже, будемо вважати, що загалом встигла.

Рубрика #тиждень_що_минає готова для поціновувачів. А взагалі, треба вже придумати якесь стале вітальне факсимиле, бо мені лінь щоразу вигадувати, як яскраво увірватись і що сказати в якості привітання.

Але почнемо.

#форест_гамп_тижня

Мешканець Тернопільскої області, 58-річний Василь Шевчук, встановив рекорд і пробіг марафон (https://t.me/regionality/3062) (навіть на кілометр більше) в одних трусах. На подолання 43 км 300 метрів Василю знадобились 5 годин, спортивні труси і трекер на руці. Нагадаю, зараз лютий, раптом якщо хтось забув.

#вони_там_всі_йобнуті_тижня

На Росії охоронець музею домалював очі фігурам на картині (https://t.me/hrinovyny/12918)учениці Малевича Анни Лепорської (оціночна вартість картини складає мільйон доларів). Бо воно якось негарно, коли така дорога картина, а ній ні в кого немає очей, непорядок. Домалював фірмовою ручкою музею, а потім пішов додому спати, на дзвінки з музею не відповідав. Що цікаво, поліція навіть не одразу відкрила провадження, мотивуючи відмову тим, що «картина своих свойств не утратила».

#несправедливість_тижня

Найстаріший паб Британії, Ye Olde Fighting Cocks, який відкрився в 793 році, пережив чуму і війни, вимушений закритись після низки жорстких локдаунів (https://bykvu.com/ua/bukvy/perezhyv-svitovi-viiny-i-chumu-ta-ne-koronavirus-u-velykobrytanii-zakryvs...з ковід. Власники просто збанкрутували.

#дрочери_тижня

Два веселих пубертатника з Волині так хотіли яскравих оргазмів, шо понапихували собі в пісюни магнітих кульок. (https://t.me/regionality/3069) По 80 штук на ліцо, тьху, тоість на пісюн. Кулькам звісно ж там стало тісно, страшно і сумно, і вони всім колхозом ломанулись з уретри в сечовий міхур, де і причаїлись. В результаті обидвох дурбецалів довелось рятувати і оперувати. На щастя, вони не ходили з тим металопрокатом всередині довго, і все закінчилось відносно добре, не рахуючи оперативного втручання і післяопераційної реабілітації.

#западло_тижня

Католицький священник впродовж 20 років неправильно хрестив людей (https://t.me/hrinovyny/12943). Я спочатку, як тільки прочитала, почала дуже сміятись, ну як безбожниця, бо уявила, що він робить то не в ту сторону. Виявилось, що священник під час обряду казав «ми хрестимо» замість «я хрещу». І всьо. Тепер священник пішов зі служби, а всім неправильно похрещеним доведеться перехрещуватись заново, бо попереднє недійсне.

#хуй_украл_и_в_жопе_спрятал_тижня

В Дрогобичі геніальний Джеймс Бонд заховав наркоту в ствол пістолета (https://t.me/hrinovyny/12957) (незареєстрованого, тут я волала), поклав ту всю красоту в кишеню і пішов на променад, де його і схопили за дупу патрульні, бо дуже дивно поводився.

#щасливчик_тижня

Британцю повернули вставну щелепу (https://t.me/myalgorhythm/6237), яку він загубив 11 років тому на відпочинку в Іспанії, коли блював у відро (пардон). Ізвінітє, бил нєтрєзв (с). Щелепу працівники бару знайшли в смітті і віднесли в поліцію. І звитяжні поліціянти впродовж 11 років шаманили з ДНК і базами, щоб нарешті урочисто доправити поштою зуби їх власнику. Чувак на пошті потужно охуїв, але не відмовився сфотографуватись зі знаменитою щелепою в руках для таблоїдів.

#земфіра_тижня

Олександру Ярославському раптово приснилось небо Лондона, куди він терміново вилетів, як тільки набув розголосу той факт, що машина з його кортежу на смерть збила людину на трасі і покинула місце ДТП. Правда, на ранок до поліцейського відділку прийшов водій Ярославського і взяв провину на себе, але дуже швидко з’ясувалось, що він дав неправдиві свідчення. Наразі потерпілий в морзі, Ярославський в Лондоні, водію світить тюрма за неправдиві свідчення, а Венедиктова заманює олігарха на батьківщину, (https://www.pravda.com.ua/news/2022/02/12/7323761/)обіцяючи неупереджене розслідування. Олігарх зверхньо мовчить.

І нарешті #фото_тижня. На ньому я, лежу в дєрзкой позє і чекаю на 16 лютого.


Гарного всім настрою, невсеремось.